Oğuzlar’da koronavirüs anonsu

Çorum’un Oğuzlar ilçesinde koranavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı getirileceğine dair söylentiler yalanlandı.

16 Nisan 2020 Perşembe 21:54
Oğuzlar’da koronavirüs anonsu

Çorum’un Oğuzlar ilçesinde koranavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı getirileceğine dair bilgilerin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.

Edindiğimiz bilgilere göre, koronavirüs şüphelisi bir vaka nedeniyle ilçede sokağa çıkma yasağı ilan edileceğine dair söylentilerin doğru olmadığı, yasağın 65 yaş üstü ve 20 yaş altı için geçerli olduğu, ilçede tedbirlerin de kesintisiz devam ettiği duyuruldu.

Oğuzlar Belediyesi'nden yaklaşık 30 dakika önce yapılan anonsta ilçe halkına zorunlu olmadıkça sokağa çıkılmaması yönünde uyarı yapıldığı, söz konusu anonsun yanlış anlaşıldığı ifade edildi.

PAZAR KURULMAYACAK

Öte yandan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla Oğuzlar'da bugün tedbir amaçlı pazar kurulmayacak.

Son Güncelleme: 17.04.2020 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oguzlar 2020-04-18 15:43:49

Karantina olmuş olsa bile insanların saglıgını düşünüyorlar. Bu kadar panik havası yaratmayada gerek yok. Saglık bakanlıgının kuralarını yerine getirin. Yeter. Hasta vaka. Görülse bile. Kotü bir şeymiş gibi suclayıcı eleştirilerden. Uzak duralım. Kim hastaise Allah. Şifasını versin.