PTT’den ‘Tedbir alıyoruz’ açıklaması

PTT Başmüdürlüğü, koronavirüs salgını nedeniyle 'tedbir alıyoruz' açıklaması yaptı.

30 Mart 2020 Pazartesi 17:06
PTT’den ‘Tedbir alıyoruz’ açıklaması

PTT Başmüdürlüğü, koronavirüs salgını nedeniyle kurum çalışanları ve müşterileri için gerekli tedbirleri aldıklarını açıkladı.

Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Son dönemde tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından müşterilerimizi ve çalışanlarımızı korumak adına tedbirlerimizi alıyoruz. Bu kapsamda tüm iş yerlerimizde sosyal mesafe kuralını uyguluyoruz.

Müşterilerimiz ve çalışanlarımızın sağlığı için koronavirüs etkilerine karşı gerekli tedbirler konusunda çalışmalarımızı geliştirerek sürdürüyoruz. Covid-19 salgınına karşı hem müşterilerimizin hem de çalışanlarımızın sağlığını önemsiyoruz.

Tüm iş yerlerimizde sosyal mesafe kuralını uyguluyor, şube ve gişelerde görevli personel sayımızın en fazla iki katı kadar müşteriyi içeride misafir ederek, işlemlerini sırayla gerçekleştiriyoruz.  Bu kapsamda müşterilerimizden hem içeride hem dışarıda sıra beklerken 1 metre mesafe kuralına uymaları noktasında gerekli özeni göstermelerini bekliyoruz.

Koronavirüs salgınına karşı tedbirler kapsamında gişe ve bankacılık işlemlerinizi PTT iş yerlerimize gelmeden PTT Bank İnternet Bankacılığı, PTT mobil uygulaması veya PTT ATM’lerinden kolaylıkla gerçekleştirebileceğinizi hatırlatmak ister, sağlıklı günler dileriz.”

Son Güncelleme: 31.03.2020 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haydar 2020-03-31 10:44:11

Yalan hiç bir tedbir yok. Müşteri potansiyeli artti ve risk daha da çoğaldı. Sipariş veren kendisini düşünüyor, kolileri dezenfekte ederek alıyor ama sipariş ederken kargoculari hiç düşünmüyor. Sanki bir tek onda can ve aile var. Yazık insanlar çok nankör. Gelen siparuslerin yüzde 98 si gereksiz.

Avatar
İnsan 2020-03-31 11:15:52

Kim diyor önlem alıyoruz diye. Onu diyen saçmalamış. Yalan söylemeyi bırakmayacaksınız bari azaltın. Sizin tek çalışanlarınız PTT şubedeki çalışanların, kargo ve posta dağıtanların aileleri yokmu. Tedbir alıyoruz yalanlarını koltuğunuzda oturduğunuz yerden söylemek kolay. Hiçkimse dağıtım elemanlarını düşünmüyor. Millet kapısına gelen kargoyu dezenfekte edip evine sokuyor, dağıtım personelinin sağlığı hakkındada sizden dürüst bir cevap bekliyoruz ama veremezsiniz çünkü bu konuda aldığınız zerre kadar önlem yok. Önlem alıyoruz diye demeç verip insanları kandırmayın. Vatandaşı korumak yerine Çalışanlarınızı koruyunki onlarda vatandaşı korusun. Gereksiz ve acil ihtiyaçlar dışındaki kargoları durdurun, şu sıkıntılı zamanda bile millet halen makyaj malzemesi elbise ayakkabı vb siparişler veriyor. Yetkililer iş önce bunlara dur deyin sonra belki samimiyetinize inanabiliriz

Avatar
Bay bilen.! 2020-03-31 11:27:09

Evet ptt tedbir aldı bütün şubeleri kapattı

Avatar
Millet 2020-03-31 12:53:42

İnsanlar biraz duyarlı olmaya davet ediyorum yalnız sizlerin aileleri yok kargocular da evine ailesine ekmek goturme derdinde kurum calismaya devam edin diyor sa saygı değer corumlular olarak insanı acil olmayan kargo ve gönderileri sipariş vermekten kacinirsak bu insanları da risk grubundan çıkarırız saygılar

Avatar
Adliyeci 2020-03-31 17:06:45

Allah yardımcıları olsun kıymetli ptt çalışanlarının. Kendinize dikkat edin.