Romatoloji Uzmanı hasta kabulüne başladı

Romatoloji Uzmanı Mine Kantar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

04 Haziran 2020 Perşembe 23:34
Romatoloji Uzmanı hasta kabulüne başladı

Romatoloji Uzmanı Mine Kantar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmet vermeye başladı.

Üniversiteden yapılan açıklamada, Romatoloji Uzmanı Mine Kantar'ın hasta kabülüne başladığı belirtilerek, vatandaşları bilgilendirici açıklama yapıldı.
RAMATOLOJİ UZMANI MİNE KANTAR
1987 Adapazarı doğumlu evli ve 1 çocuk annesi olan Romatoloji Uzmanı Mine Kantar, İstanbul Tıp Fakültesi’nden 2010 yılında mezun oldu. Sakarya Üniversitesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Bölümü’nü 2015 yılında tamamladı. Romatoloji yan dal uzmanlığını ise 2020 yılında alarak hastaneDE göreve başladı.
RAMATOLOJİ HANGİ HASTALIKLARI KAPSAR?
Romatizma hastalıkları ile iskelet ve kas sistemini tutan her türlü hastalık, romatoloji bilim dalının uzmanlık alanına girer. Vücutta istemli hareketlerin gerçekleştirilmesinde görevli olan kemik ve eklemlere ilişkin hastalıklar, yumuşak doku hastalıkları, otoimmün hastalıklar, genetik bağ dokusu hastalıkları ile vücutta hareket kısıtlılığı, ağrı, şişkinlik ve şekil bozukluğuna neden olan her türlü hastalığın tedavisinde romatoloji kliniklerinden destek alınır.
NASIL RANDEVU ALINIR?
Romatoloji polikliniği tıpta ileri uzmanlık gerektiren poliklinik olduğundan, Alo 182 veya internet (Merkezi Hekim Randevu Sistemi-MHRS) üzerinden direkt randevu alınamaz.
Öncelikle İç Hastalıkları (Dahiliye) ve Fizik Tedavi bölümünde muayene ve tetkik olunması gerekir. Yapılan muayene ve tetkik sonucunda, hekim tarafından uygun görülen hastalar, sisteme kaydedildikten sonra Romatoloji Bölümü’ne “Yeşil Alan” açıldıktan sonra Alo 182 veya internet (Merkezi Hekim Randevu Sistemi-MHRS) üzerinden randevu alabilirler.

Son Güncelleme: 05.06.2020 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Erbaş 2020-07-14 13:30:46

Mine hocamız yerine prof verelim, Mine hocamızı geri gönderin çok mağduruz.. :(