Şehir manzaralı kafe

Çorum Belediyesi Akkent Mahallesi’ne şehir manzaralı kafeterya inşa ediyor.

23 Şubat 2022 Çarşamba 19:50
Şehir manzaralı kafe

Çorum Belediyesi Akkent Mahallesi’ne şehir manzaralı kafeterya inşa ediyor. Yaz dönemine kadar faaliyete geçmesi planlanan kafeteryada vatandaşlar, şehir manzarası eşliğinde çaylarını yudumlayabilecek.

Kafeterya inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Akkent’te bu yaz bambaşka olacak” dedi.  Akkent Mahallesi’nin, şehri tepeden gören, konum itibariyle çok güzel bir mahalle olduğunu belirten Başkan Aşgın, ”Mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda, hemşehrilerimizin oturup muhabbet edecekleri ve çay-kahve içebilecekleri bir kafeterya yapıyoruz. Akkent’in en güzel konumuna inşa ettiğimiz kafeteryanın önemli bir kısmını tamamladık. Kafeteryanın önüne de kış bahçesi inşa edeceğiz. Kafeteryası, lavaboları ve çocuk oyun grupları ile birlikte güzel bir tesisi Çorum’a kazandırmış olacağız. Çorum’a hakim bir noktada, şehri izleyebileceğimiz kafeteryamız bu yaz hizmete açılacak.  Hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Son Güncelleme: 24.02.2022 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hayrettin 2022-02-24 10:24:24

Sarhoslari topla

Avatar
Çorumlu çavuş 2022-02-25 02:14:49

Kafe kafe kafe millet işsiz millette para yok sen kafe muhabbeti yap

Misafir Avatar
zakir 2022-03-01 08:22:17 @Çorumlu çavuş

Ne yapsın başkan tüm işsizleri işe mi alsın.belediyeler istihdamı direkt çözecek makamlar değildir.Belediyeler belediyecilik faaliyetleri icra ederler.
bildiğim kadarıyla da akkentte mahalleninin öğrencilerin vs oturabileceği bir mekan yok.

Beğenmedim! (0)