Tam 50 araçla destek

Çorum Belediyesi 50 şoförlü aracı sağlık personelinin hizmetine sundu.

13 Nisan 2021 Salı 14:15

Çorum Belediyesi, koronavirüsü (Covid-19) ile mücadele kapsamında aşılama çalışmalarında kullanılması için sürücüsüyle birlikte 50 aracı, sağlık personelinin hizmetine sundu.

Çorum Belediyesi, bünyesindeki hizmet araçları ile kiraladığı ticari taksilerden oluşan 50 araçlık filoyu, sürücüleriyle İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis etti. Filyasyon için görevlendirilen ticari taksiler aşı çalışmalarına katılan sağlık çalışanlarının ulaşımını sağlıyor.

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, belediye olarak korona virüs vakasının ilk görüldüğü günden itibaren çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, bu süreçte sağlık çalışanlarına her alanda destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Korona virüs vakalarında ikinci dalganın yaşandığı Aralık ayında Çorum Belediyesi olarak İl Sağlık müdürlüğü ile bir projeye imza attıklarını kaydeden Çöplü, "Vardiya şeklinde çalışabilecek günlük 50 tane taksici esnafımızı filyasyon ekiplerinin ulaşımlarının sağlanması noktasında görevlendirmiştik. Yılbaşından itibaren de vatandaşlarımızın aşılanması çalışmaları başladı. Bizim filyasyon ekiplerinde görevlendirdiğimiz taksici esnaflarımızı aşı çalışmalarında görevlendirdik. İnşallah bugünleri kısa sürede atlatacağız. Aşılama çalışmalarının yayılmasıyla birlikte bu virüsten kurtulacağımızı ümit ediyoruz" dedi.

İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Barış da, araç desteğinden dolayı Çorum Belediyesine teşekkür etti.

Sağlık çalışanlarının bir taraftan filyasyon hizmetine devam ederken bir yandan da aşı çalışmalarını yürüttüğüne dikkat çeken Barış, "Ticari araçları şu anda vatandaşların aşılama faaliyetlerinde kullanıyoruz. Sağlık çalışanlarına verdiği destekten dolayı Çorum Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.

İHA

Son Güncelleme: 13.04.2021 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Belediye işçisi 2021-04-13 14:32:54

Belediyede çalışan personel şirket elemanlarına da bi destek olsa başkanımız toplu sözleşme sır gibi kapalı kapılar ardında konuşuluyor.Personelin sabrı kalmadı artık bir açıklama beklitor...

Misafir Avatar
eşofmanlı şevket hoca 2021-04-14 12:46:10 @Belediye işçisi

Evladım sen önce işini düzgün yap,işine hile karıştırma,alnın terlesin yeterki.Allah parayı bir yerden sana nasip eder.Bugün olmazsa yarın ama mutlaka bir yerden rızık verir.

Beğenmedim! (2)
Misafir Avatar
BEN BAŞKAN 2021-04-13 16:55:18 @Belediye işçisi

Cevaplıyorum. Sana zam yok. Maaşın var mı var. sabrın kalmasa ne olacak.

Beğenmedim! (3)
Avatar
çalışan 2021-04-13 16:32:59

belediyemiz maşAllah her alanda var tabiki çalışanlarıyla var personel şirkette çalışan belediyenin %70 yükünü çeken çalışanların toplu iş sözleşmesi 4 ay oldu halen yapılamadı aynı yerde 6/7 bin tl alan memur sözleşmeli kadrolu işçi bu arkadaşlara var şirket çalışanlarına yok ayıp ediliyor ayıp.

Avatar
BEN BAŞKAN DİYENE CEVAP 2021-04-14 11:35:30

BANA ZAM YOKSA SANADA 1500 KİŞİ AİLESİYLE BİRLİKTE OY YOK KOLTUĞUN HAKKINI VER