Vali'nin eşi 'Glutensiz Mutfak'ta

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, Glutensiz Mutfak açılışını yaptı, bir de kurabiye hazırladı.

11 Haziran 2021 Cuma 15:00
Vali'nin eşi 'Glutensiz Mutfak'ta

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, Çorum Çölyak Derneği’nin Glutensiz Mutfak Uygulamaları Projesi kapsamında düzenlediği ‘Mutfağımızı Tanıtıyoruz’ etkinliğine katılarak, Glutensiz Mutfak açılışını yaptı. Açılışa protokol eşleri ve dernek temsilcileri

Glutensiz Mutfak Uygulamaları Projesi hakkında bilgiler alan Çiftçi, mutfağı inceleyerek glutensiz kurabiye hazırladı.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nce kabul edilen proje kapsamında, dernek tarafından oluşturulan Glutensiz Mutfak'ta 30 kursiyere glutensiz yiyecek yapımı için alanında uzman şef ve şef yardımcıları tarafından eğitimler verileceğini belirten Çölyak Derneği Başkanı Fatma Müjgan Demir, şöyle dedi:

“Sayın Hanımefendi Azime Çiftçi’nin glütensiz mutfağımıza gelmesinden büyük onur duyduk. Gösterdiği yakın ilgi ve projemize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki etkinliklerimizde kendisini misafir etmekten mutluluk duyacağımızı ve her zaman beklediğimizi belirtmek isterim.”

Ziyarete Vali Yardımcısı Tamer Orhan’ın eşi Gülşen Orhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser’in eşi Füsun Gülser, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. İlhan Uzunoğlu’nun eşi Yasemin Uzunoğlu eşlik etti.

Son Güncelleme: 11.06.2021 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.