Ve hastane asfaltlanıyor

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi’nde yoğun şikayetlere neden olan otopark alanı nihayet asfaltlanıyor.

21 Kasım 2019 Perşembe 17:57
Ve hastane asfaltlanıyor

Çorum’da günlük yaklaşık 20 bin insanın giriş-çıkış yaptığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi’nde yoğun şikayetlere neden olan otopark alanı nihayet asfaltlanıyor.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi otopark alanında gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını incelediklerini açıkladı.

Aşgın, asfalt çalışması yapan personele kolaylıklar dileyerek ikramlarda bulunduklarını belirterek, hastane otopark ve diğer bölgelerde toplam 3 bin 700 metrekare alanı daha asfaltla buluşturduk. Elhamdülillah.” dedi.


Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil tarafında bulunan 3 bin 600 metre karelik açık otopark Çorum Belediyesi tarafından asfaltlandı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın beraberinde AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Çepni Mahalle Muhtarı Mehmet Şahinbaş’la beraber asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Hastane otoparkının çamur, toz, toprak olması sebebiyle sürekli gündeme geldiğini hatırlatan Başkan Aşgın, “Biz ne yapabiliriz diye düşündük ve burayı asfalt programımıza dahil ettik. Doğrudan bizim vazife alanımıza giren bir konu değil ama hemşehrilerimizin huzuru, mutluluğu ve kaliteli hizmet alması bizim için her şeyin üzerinde bir konu. Bu sebeple arkadaşlarımızla görüşerek burayı ivedi bir şekilde asfaltlamalıyız dedik. 360 metrekare alanda 2 bin 160 metreküp kazı yaparak stabilize ve mekanik işlemlerini yaptık. Son olarak da 700 ton asfaltı buraya serdik.  İl Özel İdaremizin bitüm desteği ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını gerçekleştirdi. Mesai arkadaşlarıma da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı günlerde kullansınlar” dedi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı da, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin günlük 15-16 bin hastanın geldiği hastane olduğunu belirterek, “Yaklaşan kış şartlarında hemşerilerimizin daha rahat hizmet alabilmeleri için belediyemiz bu otoparkı hastanemize kazandırdı. Bu AK Partimizin ve Belediyemizin vatandaşlarımıza hizmet anlayışını göstermekte. AK Partimiz ve Belediyemiz olarak birlikte bu şehre daha güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Sezikli, Çepni Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahinbaş ve bu hizmeti Çorumlular’a sunduğu için Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

HASTANEMİZE YENİ ALAN KAZANDIRDIK
Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil tarafında 3 bin 600 metrekare otoparkı asfaltlayarak vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Başkan Aşgın, “Geçtiğimiz günlerde hemen hastanemizin karşısında bulunan 7 bin metrekarelik oto pazarını asfaltladık. Burada haftada bir gün oto pazarı kuruluyor haricinde hemşehrilerimiz burayı da otopark olarak kullanabilirler. Yine hemen hastanemizin arkasında stadyumun yanında arkadaşlarımız 10 bin metrekarelik bir alanı asfaltlamak için hummalı bir çalışma yürütüyorlar. Toplamda 20 bin metre karelik hastane otoparkımız hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı sıhhati günlerde kullansınlar.” dedi.

Son Güncelleme: 23.11.2019 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asfalt Yol - Akıllı Şehir 2019-11-21 23:43:54

Kusura bakmayın ama asfalt yolun haber olması, 250-30 sene öncesinin nostaljisi. Yapmayın ne olur Allah aşkına. Bir karar verelim, akıllı şehir Çorum mu, yoksa asfalt dökmenin haber olduğu bir Çorum mu? Hangisi?

Misafir Avatar
Asfalt Yol 2019-11-21 23:50:48 @Asfalt Yol - Akıllı Şehir

Ülkemizde ilk asfalt kaplama yapımı 1929'da Cumhuriyet döneminde başlamış. Bu sene 90. yılı yani. Ve benim Akıllı Şehir Çorum ilimde 90 yıllık bir şey olan asfalt dökme haber oluyor? AKADEMİK BAKIŞ AÇISI FARKI OLSA GEREK. TEBRİKLER, GÖNÜLDEN TEBRİKLER. Bu vizyona sadece şapka çıkarıp, içten tebrik ediyorum.

Beğenmedim! (0)
Avatar
karakuş 2019-11-21 19:24:21

erol bey yoklar fotoğrafta tekrar bir araya gelsek?

Avatar
Eskiden Hastane 2019-11-21 23:45:58

Çok değil, kısa süre öncesine kadar hastanemizde yapılan ilkler haber olurdu. Ankaraya gitmeye gerek yok, artık farklı bir lige geçtik derdik. Ama şimdi onlar bitti, asfalt dökme haber oluyor. Hey dünya hey.

Avatar
Beton Yol 2019-11-21 23:53:05

Yahu arkadaş asfalt yol artık kullanılmıyor. Beton yola geçildi. Deli bir rektör vardı, o uğraşmıştı bu boş işlerle. Belki ona bakılabilir.

Avatar
EDİTÖR 2019-11-21 23:57:42

Erol Olçok Araştırma Hastanesi'nin arka tarafında bulunan otopark alanı uzunca bir süredir yazın toz-duman, kışın ise çamur ve bataklık halindeydi. Hastaneden sağlık hizmeti alanlar veya ziyaretçiler, otopark alanından yoğun bir şekilde şikayetçiydi. Çünkü söz konusu sağlık kurumuna günlük yaklaşık 20 bin kişi giriş-çıkış yapmaktadır. Hastanenin kesin kabulü vs . işlemlerinden kaynaklı mevzuat sorunu, otopark alanının asfaltlanmasına engel teşkil ediyordu. Bu durum Çorumlu'nun tepkilerini haklı olarak yükseltmişti. Yaklaşan kış öncesi bu problemin çözülerek otopark alanının asfalta kavuşmasından dolayı haber yapılmıştır. Yani konunun uzunca bir geçmişi vardır. Ulaşım, asfalt, içme suyu, kanalizasyon gibi problemler bu sorunu yaşamayanlar için sorun teşkil etmeyebilir. Ancak tek bir vatandaşın yaşadığı şikayetin bile haber değeri vardır. İzin verirseniz (!) önerilerinize açık olmakla beraber işimizi yapmaya çalışalım.
Bu arada Akıllı Şehirler meselesi veya yaşanılabilir şehirlerle ilgili tüm değerli görüş ve önerilerinizi sitemizde değerlendirebiliriz....

Avatar
Salih 2019-11-21 23:29:57

Kapkarakuş, başına erol bey kadar taş düşsün emi ;) ne yaptı bu erol bey sana ???

Misafir Avatar
Meselenin özü 2019-11-22 10:47:35 @Salih

Sorun da burada.Erol bey bir şey yapmıyor.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Tam da sorun bu 2019-11-21 23:47:07 @Salih

Ne olur kusura bakmayın ama tam da sorun bu biliyormusunuz. Yani, ne yaptı demişsiniz ya, gerçekten "ne yaptı"???

Beğenmedim! (0)
Avatar
Salih 2019-11-21 23:32:32

Pardon, erol beyi begenmediysen oguzhan beyi verelim :)

Misafir Avatar
sinan 2019-11-22 15:42:23 @Salih

memnun kaldın sen heralde.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Görünen ortada 2019-11-22 10:53:52 @Salih

Üç vekil ve üstüne il başkanı da olsa Çorum'a fayda sağlayan bir görüntü yok.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Yaşanabilir Şehirler 2019-11-21 23:56:20

Bakın dünyanın en GERİ ülkeleri bizim gibi asfalt vb yüksek teknoloji işleriyle ilgilenmiyor. Yeni sloganları şu: DÜŞÜK KARBON YETMEZ, ARTIK SIFIR KARBON ZAMANI! Çünkü küresel olarak, iklim kriziyle karşı karşıyayız. Geçtiğimiz yıllarda tartışmalar küresel ısınmayı 1.5°C – 2°C arasında sınırlamaya odakladı. Ancak, şu anki uygulamalarla bunun neredeyse imkansız olduğu açıkça görülüyor. 1.5°C sınırında kalmak istiyorsak, 2050den önce küresel CO2 emisyonumuzu azaltmak için net sıfır karbon hareketine geçmeliyiz.