Yeni Koroner Bakım Ünitesi devrede

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji ve Kalp-Damar Cerrahisi  yeni koroner bakım ünitesi hizmete girdi.

26 Ekim 2023 Perşembe 12:32
Yeni Koroner Bakım Ünitesi devrede

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji ve Kalp-Damar Cerrahisi  yeni koroner bakım ünitesi hizmete girdi.

Yapılan açıklamaya göre; Kardiyoloji ve Kalp-Damar Cerrahisi branşlarında ülkenin seçkin merkezleri arasında yer alan ve her geçen gün genişleyen işlem çeşitliliği ile hastalara günümüz tıbbi gerekliliklerini azami ölçüde sunan Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 8 yataklı 2. Basamak Koroner Yoğun Bakım Ünitesi fiziki alt yapı, yapım ve teknik çalışmaların sonuçlanması ile devreye alınarak hizmete başladı.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sinan Zehir, hastanemize kazandırılan yoğun bakım ünitesinin, hastalarımıza sunulan sağlık hizmetinin kesintisiz ve kaliteli şekilde arttırılması yönündeki çalışmaların bir parçası olduğunu ifade ederken, hastanede yoğun bakım kapasite artımı için ayrıca çalışmaların devam ettiğini vurguladı. Zehir, “Yeni Koroner Yoğun Bakım Ünite’miz hastanemiz zemin katında hizmet vermeye başlamış olup ünitemizde tedavi görecek hastalarımıza şimdiden geçmiş olsun diyor acil şifalar temenni ediyoruz.”dedi.

Son Güncelleme: 26.10.2023 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuncay 2023-10-26 17:07:22

Mesut Hocanın çabaları sayesinde teknik ve fiziki altyapısı oluşturularak Çorum Halkının hizmetine kazandırılmıştır.Yaptığınız güzel hizmetler hiç bir zaman unutulmayacaktır.