Zabıta fırın denetiminde

Çorum’un Sungurlu ilçesinde Zabıta Müdürlüğü ekipleri fırınlarda denetim yaptı.

09 Şubat 2020 Pazar 13:48
Zabıta fırın denetiminde

Çorum’un Sungurlu ilçesinde Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşların sağlıklı ekmek tüketimini sağlamak amacıyla fırınlarda denetim yapıldı.


Denetimleri sıklaştıran Sungurlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından sabaha karşı ansızın yapılan kontroller sırasında iş yerlerine cezai işlem yapılarak ve gerekli uyarılarda bulunuldu.
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, vatandaşların gönül rahatlığı ile unlu mamulleri satın alabilmeleri amacıyla yapılan denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini söyledi.
Başkan Şahiner, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde unlu mamulleri tüketebilmelerini sağlamak amacıyla denetimlerimizi sıkı tutuyoruz. Bu konuda gerekli özeni gösteren esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Gerekli özen ve titizliği göstermeyen esnaflarımıza da uyarılar ve cezai işlemler yapıldı. Amacımız ceza yazmak değil, halkımızın güvenle tüketim yapmasını sağlamaktır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yetkisiz yetkili 2020-02-10 08:17:43

fırın denetimi gıda tarım müdürlüğü yekisindedir. Zabıta sadece ruhsata uygunluğunu denetler. Gıda maddeleri hakkında ne bilgisi var ki zabıtanın denetim yapıyor. Toplum ve yetkililer bunu artık anlamalı. Tarım müdürlüğü de işin içine girmeli artık o kadar gıda mühendisleri var.

Avatar
Bay Bilen! 2020-02-10 08:28:08

Yinemi Sungurlu? Yinemi Sungurlu?