Zabıta noktasından ücretsiz maske dağıtımı

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediyesi zabıta noktalarından ücretsiz maske dağıtımına başladı.

20 Nisan 2020 Pazartesi 12:16
Zabıta noktasından ücretsiz maske dağıtımı

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediyesi zabıta noktalarından ücretsiz maske dağıtımına başladı.

MASKE DAĞITIM NOKTASI OLUŞTURULDU

Sungurlu Belediyesi’nin standartlara uygun olarak ürettiği maskeler, Cumhurbaşkanlığı kararıyla marketlerde, pazar yerlerinde, belediye otobüslerinde maske kullanımının zorunlu hale getirilmesinin ardından vatandaşlara ücretsiz bir şekilde ulaştırılmaya başlandı.
Bu kapsamda Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde bulunan zabıta noktasını ‘Ücretsiz Maske Dağıtım Noktası’ olarak değiştirerek vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımına başlandığı bildirildi.

PAZAR YERLERİNDE DE MASKE DAĞITIMI YAPILDI

Marketlerde, pazar yerlerinde maske takmanın zorunlu hale getirilmesi üzerine bu alanlarda da maske talebinde büyük artış oldu. Sungurlu Belediyesi, vatandaşların sıkıntı yaşamaması için maske üretim ve dağıtım planını yeniden oluşturdu.
Vatandaşların maske bulmakta zorlanmaması ya da çok yüksek fiyattan maske almak zorunda kalmaması için pazar yerlerinde maske dağıtımı yapılıyor.

SOSYAL YARDIMLAŞMA 339 AİLEYE ULAŞTI

Sungurlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, sosyal yardımları hız kesmeden devam ediyor.

Sungurlu Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ”Sungurlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçemiz merkez ve köylerimizde olmak üzere ihtiyacı olan hanelere son 1 hafta içerisinde 130 aileye toplam 26 bin 300 TL tutarında nakdi yardım, 209 aileye ise 30 bin 810 TL değerinde gıda paketi dağıtılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Son Güncelleme: 20.04.2020 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.