4 vekil yeniden Çorum’a geliyor

CHP'den 4 milletvekili kentle ilgili rapor hazırlamak üzere yeniden Çorum'a gelecek.

04 Aralık 2019 Çarşamba 16:03
4 vekil yeniden Çorum’a geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 4 milletvekili, sivil toplum kuruluşları, partililer ve vatandaşlarla görüşmek, yerel sorunları ve beklentileri tespit etmek amacıyla ikinci kez Çorum’a geliyor.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Geçtiğimiz eylül ayında Çorum'a gelen CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Afyon Milletvekili Burcu Köksal, Antalya Milletvekili Cavit Arı ve Çorum Milletvekili Tufan Köse’nin 6 Aralık Cuma günü tekrar kente geleceğini bildirdi.

Milletvekillerinin Cuma ve Cumartesi günü Çorum’da olacağını, bu süreçte partililer, sivil toplum ve meslek örgütleri ile görüşmeler yapılacağını, esnaf ziyaretlerinde bulunulacağını açıklayan Tüfekçi, Çorum’un bölgesel ve yerel sorunlarının, taleplerin, mevcut durumun tespit edilerek rapor hazırlanacağını, hazırlanan raporun da CHP Genel Merkezi’ne sunulacağını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.