Ahlatcı 2 ayrı seçim için yine iddialı konuştu

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, 2023 ve 2024 seçimlerine yine iddialı konuştu.

20 Kasım 2021 Cumartesi 14:50
Ahlatcı 2 ayrı seçim için yine iddialı konuştu

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, partisinin Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Bülent Yağmur ile birlikte teşkilat başkanlarıyla değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıya; Genel Merkez Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Muhammet Emin Çağatay, ilçe seçim işleri başkanları, başkan yardımcıları, il kadın ve gençlik kolları ile merkez ilçe başkanları katıldı.

Toplantıda, 2023, 2024 seçimlerine yönelik hazırlıkların müzakeresi yapıldı.

AHLATCI: ‘2023 SEÇİMLERİNDEN GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ’

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, son 20 yılda Türkiye’ye kazandırılan eserlerin, millete verilen hizmetin, elde edilen başarıların arkasındaki en temel gücün teşkilatlar olduğunu iddia etti.
2023 ve 2024 seçimlerinden güçlenerek çıkacaklarını savunan Ahlatcı, "Türkiye sevdamızı, millete hizmet aşkımızı, gelecekte yapacağımız yatırımları anlatmaya devam edeceğiz. Allah'ın izni, milletimizin teveccühüyle 2023 ve 2024 seçimlerinden güçlenerek çıkacağız" dedi.

Her zaman millete hizmet etmeye devam edeceklerini dile getiren Ahlatcı, 20 yıllık iktidarları döneminde Cumhuriyet tarihinde yapılamayan eserleri, gerçekleştirilemeyen hayalleri hayata geçirdiklerini  söyledi.
Sağlıktan ulaşıma, eğitimden savunma sanayine, yerli üretimden turizme kadar pek çok alanda gerçekleştirdikleri hizmetlere değinen Ahlatcı, milleti hizmet belediyeciliğiyle buluşturduklarını, gerek hükümet, gerek yerel yönetimlerle, bu millete sayısız hizmetler kazandırdıklarını kaydetti.

'YENİ DESTANLAR YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

2023 ve 2024 seçimlerine giden süreçte, devleti kalkındırmaya, millete hizmet üretmeye devam edeceklerinin altını çizen Ahlatcı, şöyle dedi: "Geçmişteki başarılarımızla iftihar etmekle yetinmeyecek, yeni başarı destanları yazmaya devam edeceğiz. Heyecanımızı, aşkımızı, çalışma azmimizi kaybetmeden ilk günkü aşkla sahada mücadelemizi sürdüreceğiz. 2023, 2053 ve 2071 vizyonumuzu her zaman diri tutacak, inancımızı kaybetmeden çalışacak ve hep birlikte başarıya ulaşacağız."

ÇORUMLU OBASI’NDA İSTİŞARE TOPLANTISI

Öte yandan AK Parti ilçe teşkilatları ve belediye başkanları Çorumlu Obası’nda istişare toplantısı düzenledi.
AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti İlçe Başkanları ve AK Parti İlçe Belediye Başkanları ile olağan aylık istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Her ay farklı ilçelerde düzenlenen AK Parti ilçe belediye başkanları ve AK Parti İlçe Başkanları toplantısı, bu ay Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın ev sahipliğinde Çorumlu Gençlik Obasında yapıldı.
Yapılan açıklamaya göre; AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Bülent Yağmur ve ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ile birlikte istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, teşkilatın her bir mensubu ile inanç ve aşkla çalışmalara devam ettiklerini söyledi.
Ahlatcı, “2023 yolunda yapacağımız çalışmalarımızı ve ilçelerimize gerçekleştireceğimiz yatırımlarımızı ele alacağımız toplantımız hayırlara vesile olsun." dedi.

Toplanma amaçlarının istişare yapmak olduğuna vurgu yapan Ahlatcı, “İstişarenin faydasını bugüne kadar çok gördük. Şimdi de şehrimizin ve ilçelerimizin problemleri, dertleri, sorunları neyse dinleyip çözüm bulmaya çalışacağız. Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var. Bu anlamda da istişare yapmaya her zaman devam edeceğiz." dedi.

İlçelerin genel durumu, ilçelere yapılan yatırım ve hizmetlerin yanı sıra hayata geçirilen projeler ile belediye başkanlarının ilçelerinde yaptıkları çalışmalarla kazandıkları tecrübeler hakkında istişareler yapıldı. 2022 yılında İlçelere yapılacak olan çalışmalar da masaya yatırıldı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda ilçe başkanları, yapılan teşkilat çalışmaları ve ilçelerin sorunları hakkında bilgiler verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Remzi 2021-11-20 20:27:31

Yalandan kim ölmüş . Ülkeyi batır sonra destan yaz. Menfaat birlikteliğiniz çökecek .

Misafir Avatar
Boş hedefler 2021-11-25 17:20:17 @Remzi

Seçim sonuçlandı.AKP seçimi kaybetti.Vatandaşın görüşü bu yöndedir.2023 de sandıktan çıkamayan AKP 2024 de zaten seçime girecek aday bile bulamaz.

Beğenmedim! (0)
Avatar
HAS ÇORUMLU 2021-11-20 15:21:26

Zor dostum zor.Öyle çek kanka bakmıyormuşum gibi çek pozları seni asla kurtaramayacak.Çünkü insanlara tepeden bakan,insanların sorunlarını çözmekte yetersiz bir ekip işbaşında.Varsa yoksa gezmeler,tozmalar, kendi tayfası ile yemeler içmeler ve sürekli fotoğraf paylaşımları.Bırakın artık şu fotoğraf paylaşımını.Daha ilçe teşklatlarını söylemiyorum.Bir sürü çapsız insan partiyi ele geçirmiş.Dürüst insanlar barınamaz olmuş partide.Reis ne yapacak bunlarla.Çok zor...

Avatar
İsa ölçer 2021-11-20 15:53:24

Enflasyon artınca hükümetin oyuda artıyor demek ki. Çok mantıklı konuşmuş madalya takmak lazım. Doğalgaza zam yapmaya devam edin daha çok artar oylarınız.

Avatar
Bahattin 2021-11-20 18:46:51

Sayın Başkan maalisef 2023 yılı için sizin kadar umutlu değiliz. Makro ölçekte hayat pahalılığı ve ekonomideki gidişat insanların Ak partiye bakışını etkiliyor. Bunları görmeyip salon toplantılarında birbirini pohpohlayıp ah ne güzel gidiyoruz demeklede bunlar çözülmüyor. Birde bakmışsınız İktidarı devretmişsiniz. Burada belki Ülke siyasetini etkileyemezsiniz ancak Çorum çapında yapabileceğiniz çok şey var. Bence ilk olarak işe Çorumlunun en çok tepki verdiği tiplerden başlamanız yerinde olacaktır. Yoksa çorumlu hesabı ak partiye kesecek.

Avatar
Çorumlu 2021-11-20 15:08:06

Anket sonuçlarını takip etmiyor galiba..

Avatar
Çorum'lu 2021-11-20 17:06:37

20 senedir, Çorum ve Çorumlulara yalan söylüyorlar. Siyaset yalan, siyasetçiler yalancıdır. Türkiye'de yatırımların nerelere yapıldığı bellidir. Recep Tayyip Erdoğan'nın yanındaki Binali Yıldırım'ın ERZİNCAN'ına, Fuat Oktay'ın YOZGAT'ına, Mahir Ünal'ın KAHRAMANMARAŞ'ına, Numan Kurtulmuş' un ORDU'suna ve bunlar gibi AK PARTİNİN en üst makamlarındakilerinin ve de Recep Tayyip Erdoğan'nın çevresindekilerinin illerine, şehirlerine, ilçelerine, köylerine, caddelerinde, sokaklarına YATIRIMLARI yağdırıyorlar. Yusuf Ahlatçı'nın şu sözünü hiç unutmayın. Türkiye' de büyük pastadan Çorum'da alacak. Çorum'a bırakın pastadan pay vermeyi, Çorum'un elinden HAVALİMANI VE POLİS OKULUNU aldılar. Çoruma pastanın payını bırakın kırıntılarını bile bırakmıyorlar. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÇORUM VE ÇORUMLULARDAN ALDIĞINIZ OYLAR HARAM'DIR HARAM. ALLAH YARINA BIRAKIR AMA YANINIZA BIRAKMAZ. 20 SENEDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. UYUMAYA DEVAM ÇORUM.ANLAYANA.....

Avatar
halil 2021-11-20 20:03:04

Yusuf Ahlatçı da başlamış İSTİŞARE yapmaya. Ne kadar meraklı imışsınız istişareye. Çay içmeye bir araya gel İSTİŞARE ettik. Sokak da vekille gez İSTİŞARE ettik. İl-İlce başkanı ile eve gitmek için yola çık bir fotoğraf İSTİŞARE ettik. LütFen şu İSTİŞARE etmeyi bırakın da İŞ YAPIN İŞ.

Avatar
Gerek yok usta 2021-11-21 00:39:38

Bence siz artık istişare yapmayın. İstihare namazı kılın seçime girip girmeme konusunda. Gerçi ne gerek var canım. Ak da çıksa kara da çıksa sizin için farkeden bir şey yok. Boyunuzun ölçüsünü alacaksınız. Bu Çorum siz ve sizin gibi siyasetçilerden bıktı usandı artık. Boş vaatler karın doyurmuyor. Memleketimiz için fotoğraf çekinmeyin. Bu memleket büyük şehirleri doyuracak kapasitede bir memleket. Yatırımları fazlasıyla hak eden bir memleket. Yatırım derken cebe yatırım değil haa! Aman diyorum.