Ahlatcı bakanlara teşekkür etti

26 Temmuz 2019 Cuma 15:47
Ahlatcı bakanlara teşekkür etti

AK Parti il başkanları toplantısına katılmak üzere Ankara’ya giden AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum’a desteklerinden dolayı bakanlara teşekkür etti.
Ahlatcı, yaptığı açıklamada, “Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turan ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ile ilimiz ile ilgili konularda istişarede bulunduk. Sayın Bakanlarımızın ilimize destekleri için teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

KARADENİZ İL BAŞKANLARI BÖLGE TOPLANTISI

İstişarede Belediye Başkanı Halil İbrahim Agşın da bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Karadeniz Bölge Başkanı Muhammed Avcı’nın katılımıyla yapılan toplantıda parti çalışmaları ele alındı. 
Ahlatcı, daha sonra Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Belediye Meclis üyesi Muhammed Fatih Temur ile il başkanları toplantısına katıldı.

Son Güncelleme: 26.07.2019 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-07-26 22:44:08

Teşekkür ne için?