Ahlatcı'dan sert eleştiriler

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı CHP Adayı Özgür Kılıç'a yüklenirken seçmene de sağduyuda birleşmesi çağrısında bulundu

28 Mart 2019 Perşembe 15:03

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı CHP Adayı Özgür Kılıç'e sert eleştirilerde bulunurken, seçmene de sağduyuda birleşmesi çağrısında bulundu.

Ahlatcı Haznedar’da gazetecilerle bir araya geldi. Seçim öncesi AK Parti’nin yatırımlarını ve yapacaklarını aktaran Ahlatcı daha sonra da siyasi mesajlar verdi.

ÖZGÜR KILIÇ NEYE GÜVENİYOR?

Sert eleştiriler yaptığı konuşmasında Ahlatcı, CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç’a seslenerek, “Sizi bir daha cezalandıralım zihniyeti içinde eğer seçime gidersek Çorum’da CHP’yi kendi elimizle taş binaya oturturuz. Bunu vicdanı olan sağduyulu seçmen vatandaşımızın kabul edeceğini sanmıyorum. Partili seçmen kardeşlerimizle hiçbir sorunumuz yok. CHP ve MHP’li kardeşlerimiz hepsi başımızın tacıdır. CHP Başkan Adayı[h1] Özgür Kılıç’ın seçmene şunu izah etmesi lazım. Sağduyulu seçmen vatandaşlarımızın yoğunlukta olduğu yerlerde gezerken bir tane seçim arabası göremiyoruz. CHP’nin seçim bürosu yok.  Neye güveniyor? Kendisini destekleyen, biz sırtımızı PKK’ye dayadık diyen partinin kendisini desteklemesinden utanıyor mu yoksa. Çorum’da HDP niye aday çıkartmamıştır. Çorum’da HDP kimi desteklemektedir, kendisine soruyorum.” dedi.

SEÇMEN TERCİHİNİ YAPTI

Ahlatcı daha sonra da seçmene hitap etti. “Seçmen tercihini yapmıştır. Bundan önceki 13 seçimde olduğu gibi  AK Partide birleşmiştir. Seçimin kaybettireni değil hep birlikte kazananı olalım. Karşımızda büyük bir üzüntüyle tekrar ediyorum, evlatlarımıza kurşun sıkmış bir partinin desteklediği, bayrağımızı ıslıklayan, Kürdistan’a mı oy vereceksin dediğinde Kürdistan’a oy vereceğim diyen bir zillet ittifakının bir parçasını Çorumumumuzda belediye binasına otutturmayalım.” şeklinde konuştu.


 

Son Güncelleme: 29.03.2019 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-03-28 15:20:43

Korku paçayı sarmış görünüyor Yusuf'um. Korkunun ecele faydası yok. Kaybedeceksiniz.

Avatar
vatandaş 2019-03-28 16:46:19

Ahlatcı'nın konuşmasından benim anladığım şu: "Şuan anketler hiç açıcı değil, Belediyeyi CHP'nin kazanma ihtimali var. MHP'li kardeşlerim bize oy versin. Kendileri zaten kaybedecek"

Avatar
Dost-ça 2 2019-03-28 15:52:16

Söylediğiniz gibi eğer gerçekten HDP, CHPyi desteklemiş olsaydı, CHPnin adını bile ağzına almazdı. HDPli birtakım yöneticilerin AK PARTİye karşıymış gibi yaptılları açıklamalar CHPnin değil, AK PARTİnin oylarını artırır. Bir siyasetçi olarak bunu en iyi bilmesi gereken insanlardan birisiniz. Bunları çoğaltmak mümkün. Bence bu konulara hiç girmeseniz daha doğru olur. Dediğniz gibi Sayın Ahlatçı; evet birilerinin utanması gerekir de, sanıyorum o utanması gereken kişi, yapılan yanlışları savunmak zorunda kalan birisi olarak siz olursunuz. Allah utandırmasın. Allah kimseyi yanlışları savunmak zorunda bırakmasın. Ben sizi de tanırım, Sayın Özgür Kılıçı da tanırım. Kişisel olarak sizi de sever sayarım, Özgür Kılıçı da sever sayarım. Sizin de ülkenizi, milletinizi sevdiğinden en ufak kuşku duymam, Sayın Özgür KılıçIN da ülkesini ve milletini sevip saydığından en ufak kuşku duymam.

Avatar
Corumlu 2019-03-28 17:08:08

Inanın bu millet tek taraflı haber dinlemese söylenene degil okuyup araştırıp öyle karar verse, biraz hafızasını zorlayıp geçmişi hatırlasa yemin ederim yüzde 10 alamaz ak parti. Kazanır kazanmaz inanın umrumda değil. Ama gerçekçi olmak gerekirse bana göre en donanımlı aday iyi partide sonra chp sonra mhp en son ak parti. Belediye seçimi farklı olması gerekir ama bunu anlatmakta bu kültüre ulaşmakta zor.

Avatar
Emre 2019-03-28 15:23:45

Sayın ahlatçı yazdıklarından CHP yi desteklediğimiz anlaşılması biz onların ne olduğunu biliyoruz da soruyorum sizlere akp nin siz den önceki il başkanı CHP’limiydi nerde. Zeki beyden önce 72 bin oyla halkın seçtiği belediye başkanı nerde 17 yıldır Çorum’dan 3 vekili %60 oyu CHP mi alıyor hiç bir yatırım yaptırılmıyor peki siZe soruyorum siz hala CHP el halkı korkutmaya çalışıyorsunuz hadisi şerif ne buyuruyor Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.Kaybediyorsunuz bu açıklamalarını siZi daha çok küçültüyor saldırmayı bırakın iş yapın

Avatar
Syn Ahlatçı... 2019-03-28 17:39:55

Çorumdan16 Yıldır Ak parti belediyeciliği var...Biz ne yaptık diye sorgulamadın kaç seçimdir şimdi diyorsunki CHP taş binaya elimizle vermiş oluruz...Bunu millete söyleyeceğinize kendinize sorun...Korku ımparatorluğu salmayın insanlara İnşAllah üç hilalin gölgesinde yükselecek M.H.P

Avatar
hayırlısı 2019-03-28 16:13:40

doğu güneydoğuda ak parti adayları ile hdp adayları birbirinin kardeşi amca oğlu veya yakın akrabası.eğer çorum u konuşacaksanız özgür kılıç a soyleyecek sözünüz olmamalı, genel konuşacaksanız deiklerinizin doğruluk payı var ama unutulmaması gereken de bu ülkede habur olayını 29 ekimde pyd nin bu ülke topraklarından geçmesini, çözüm sürecini oslo görüşmelerini,dolmabahçe görüşmelerini unutmamak gerekli. bence daha dikkatli olunmalı.ben chp ye oy vermem ama özgür kılıç a veririm.çünkü en iyisi o.

Avatar
Dost-ça 3 2019-03-28 15:52:48

HDP siyasi anlayışını mala ile sıvamaya kalksak ne sizin şahsınızda ne de Sayın KILIÇın şahsında tutmaz. Ancak şunu da söylemek isterim ki; siyaset yapmak adına da olsa, bir insanı eleştirmek faklı bir şey, o insana iftira atmak başka bir şey. Üzülerek ifade etmem gerekir ise; açıklamalarınızdan ve hezeyanlarınızdan anladığım tek şey seçimi kaybettiğinizi kabullenmiş olduğunuz gerçeğidir. Bu vesile ile sizi tanıyan ve seven bir dost olarak size tavsiyem, şahsınıza yakışan bir üslupla siyaset yapmanız olacaktır. Başarılar diler saygılar sunarım.