Ahlatcı verdi veriştirdi

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, muhalefete verdi veriştirdi.

16 Haziran 2021 Çarşamba 15:50
Ahlatcı verdi veriştirdi

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, muhalefeti eleştirerek “Bunların halkçılığı da, milliyetçiliği de dillerinde dolgu malzemesi, slogandan öte geçmiyor. Biz slogan atmıyor hizmet üretiyoruz” dedi.

30 YILLIK RÜYA GERÇEK OLDU

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum’un Sungurlu ilçesinde 32 bin dekar araziyi suyla buluşturacak olan Kırankışla Barajı’nda çalışmalar başladı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, baraj inşaatında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

30 yıllık bir rüyanın gerçeğe dönüştüğünü dile getiren İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Son yıllarda hayata geçirilen sulama projelerle mümbit toprakları su ile buluşturmaya, vatandaşlara içme ve kullanma suyu ihtiyacını temin etmeye devam ediyoruz. Bu anlamda Sungurlu ve bölge halkının yıllardır özlemi ve rüyası olan bir projeyi daha hayata geçirerek 30 yıllık bir rüyayı gerçeğe dönüştürüyoruz. Kırankışla Barajımız da çalışmalar başladı. 28 milyon metreküp rezerve sahip olacak barajımızın tamamlanmasıyla birlikte 32 bin dekar tarım arazisi suya kavuşacak. Ayrıca barajdan 6.3 milyon metreküpte içme suyu sağlanacak” dedi.

Sulu tarıma geçiş ve gelir getirici ürünlerin ekilmesiyle yöre çiftçisinin gelir seviyesinin artacağının altını çizen Ahlatcı, barajın yıllık ekonomiye 20 milyon lira katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

SUNGURLU OSB’DE İNCELEME

AK Parti Çorum il Başkanı Yusuf Ahlatcı, Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu.

Sungurlu Ticaret Odası Başkanı Behiç Akbaş ve AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren işletme ve yapımı devam eden sanayi tesislerini ziyaret eden İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum için elini taşın altına koyan, üreten sanayicilerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Çorum’un sahip olduğu alt yapısıyla Türkiye’nin örnek sanayi kentlerinden birisi olduğuna dikkat çeken Ahlatcı, “Çorum bir sanayi kenti. Sanayicilerimizin ürettiği ürünler sayesinde hem ülkemizin hem ilimizin ihracatı artıyor. Türkiye İhracatçılar Meclisi Mayıs ayındaki ihracat rakamları açıkladı. İhracatını artıran 68 il arasında yer alıyoruz. Çorum ayrıca ihracatı dikkat çeken 3 ilden birisi oldu. İlimiz ürettiği marka değeri yüksek ürünler sayesinde dünya piyasalarında yerini aldı. Bugün dünyanın neresine giderseniz gidin Çorum markalı ürünleri görmemiz mümkün. Türkiye ekonomisine her dönemde olduğu gibi yine salgın döneminde ilimiz büyük katkı sağladı. Bizler de sektörün sıkıntı ve taleplerine hiçbir zaman kulaklarımızı tıkamadık, kayıtsız kalmadık, her zaman yanlarında olduk” dedi.

İş dünyasının Sungurlu OSB’nin doğal gaz talebi üzerine Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman ile görüşen Ahlatcı, doğal gaz konusunda da Çorumgaz ve Sungurlu Kaymakamlığının ortak bir çalışma yürüttüğünü ifade etti.
AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, muhalefeti eleştirerek “Bunların halkçılığı da, milliyetçiliği de dillerinde dolgu malzemesi, slogandan öte geçmiyor. Biz slogan atmıyor hizmet üretiyoruz” dedi.

'YALAN SİYASETİ'

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Sungurlu İlçe Teşkilatını ziyaret etti. AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Metin Özsarı ile birlikte parti binasında bir istişare toplantısı düzenleyen Ahlatcı, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları vererek partililerden birbiriyle kol kola vererek kenetlenmeleri için çağrıda bulunan Ahlatcı, "Bizler faniyiz. Makamlar gelip geçici. Aslolan bu hak davası. Bölgemize baktığınızda her tarafta istikrarsızlık var. Hem dünyada hem bölgemizde Türkiye'nin güçlü olması istenmiyor. Türkiye'ye karşı sürekli oyunlar, tuzaklar kuruluyor. Birileri tilki ile plan yapıyor, kurtla avlanıyor koyunla da oturup ağlamaya çalışıyor. Böyle bir iki yüzlü siyasete karşı sadece halkını, milletini ve devletini düşünen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkarak, kenetlenmemiz gerekiyor. Bugüne kadar başımızı dik tutan Cumhurbaşkanımızı 2023 seçimlerinde tekrar seçerek cumhurbaşkanı yapmamız gerekiyor” dedi.

Türkiye’nin geleceğini düşündüklerini dile getiren Ahlatcı, “Sizler AK Parti’nin sadece öncü ve kahraman mensupları değilsiniz. Aynı zamanda Türkiye sevdalılarısınız. Türkiye’de istikrar bozulmasın, Türkiye yeniden krizleri kaosları yaşamasın. Türkiye etkin ve saygın bir ülke olmaya devam etsin. Türkiye yeniden alan el değil, veren el olsun istiyorsunuz. Sizler Türkiye namerde muhtaç olmasın diye çalışıyorsunuz. O açıdan sizler Türkiye sevdalılarısınız. Biz Türkiye’nin geleceğini düşünüyoruz. Yeni Türkiye’yi inşa etmeyi düşünüyoruz. Biz istiyoruz çocuklarımızın geçmişte yaşanılan sorunlarını yaşamasını istemiyoruz. Anayasa kitapçıklarının yol açtığı krizleri, 500 milyon dolar kredi verir mi? diye IMF’ye yada Dünya Bankası’na el açtığımız günleri unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız” ifadelerini kullandı.

Muhalefet partilerini de eleştiren Ahlatcı, “Cumhurbaşkanımız ve cumhur ittifakına karşı birbirine benzemeyenler bir araya gelmiş. Dışarıdan bir güç el ele vereceksiniz beraber gözükeceksiniz diyor. Bunlarda denileni yapıyorlar. Böyle bir siyasi yapının Türkiye'nin geleceğine dair projesi de yoktur. Yalan siyasetiyle milletin aklını çelmeye çalışıyorlar. Bunların halkçılığı da milliyetçiliği de sandığa kadar. Halkçılık ve milliyetçilik bunların dilinde dolgu malzemesi, slogandan öte geçmiyor” şeklinde konuştu.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hizmet üretiyormuş:) 2021-06-16 19:52:26

Yalana bak... Havalimanı ve demir yolu bitti, Eski hastane yıkıldı yenisi yapıldı.. Çorumlunun parası ile Şehşr stat'ı yap, sonra Spor bakanlığına iade et...Laftan başka bir şey mi yaptınız.

Misafir Avatar
Seçmen bilir. 2021-06-19 16:04:01 @Hizmet üretiyormuş:)

Allah rızası için ürettiğiniz hizmetleri bir isimlendirseniz de bilsek.Mesela Çeşmeören Yibo binası acemi eğitim birliği olacaktı.Bina orada,askerler nerde?Partiniz tükendi.Uzatmaları oynuyor.Mansur Yavaş aday olursa,MHP lilerin büyük çoğunluğu Mansur Yavaş'a oy verir.AKP sadece kendi oyunu alır.ORC araştırma şirketi AKP nin oyunu % 30 bulmuş ki;ORC AKP ye yakın bir araştırma şirketi olduğu söyleniyor.Bir de AKP ye karşı toplumsal muhalefet artıyor.Kime ne derseniz,ne yaparsanız,seçim gidiyor.Ve kaybedeceksiniz.Bir hafta sonra AKP de ne vekil kalır,ne de üye,AKP ye güle,güle.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Çorumlu 2021-06-16 19:30:05

Sayın Yusuf Ahlatçı Çoruma İl başkanı olduğunuzda Çorumlulara Çorum Havalimanının tamamlanacağı sözünü siz vermiştiniz. Eski Ulaştırma Bakanına Uçak maketini siz takdim
etmiştiniz. Ama Cahit Turhan Çoruma Havaalanı sözünü verdi koltuğundan oldu. Şimdiki Bakan Adil Karaismailoğlu Çoruma geldi. Çorum Havaalanını unutun dedi. Siyaset böyle bir şey, siyaset yalan, siyasetçiler yalancıdır.

Avatar
Oy moy yok 2021-06-16 21:37:04

Siz önce belediyede kadrolu memur olarak maaş alan vasıfsız koşulsuz şartsız sadece akp li oldukları memur olmuş hak haram yiyen memurlarınızı çıkartın.

Avatar
Masal 2021-06-16 21:29:17

Şehrin ortasında yapılan yol neden tamamlanmıyor? Devanede Fakir halkın evleri yıkıldida özel teknelerin kaçak camileri neden yikılmıyor? Al takke ver külah. Günah üstüne günah.

Avatar
Olurmu Böyle Hasan 2021-06-17 08:18:16

İlk defa gerçek Ak Partililer 2023 te belki reise oy vereceğini ama milletvekilliğinde oy vermeyeceğini söylüyor dost meclislerinde.Eserinizle övünün bu gurur sizin

Avatar
Murrat 2021-06-16 23:45:36

başkan yıpranmış bundan 10 yıl önceye fotoya bir bak birde şimdiye zor be işiniz Çoruma birşeyler yapma derdinde bir tarafdan biz Çorumluları ikna diğer tarafdan hükümetten birilerini kandırıp Yol, Uçak, tren getirme derdinde hanği taraf ağır basacak o. bu boşda koltumda olduğin sürece. BU BENİM DÖNEMİMDE DENECEK BİR ESER ATILIM PROJE VS.

Avatar
Polat 2021-11-01 10:03:27

Yusuf bey, corumluya yapın bi havalimanı , sanki dünyaya ucacak… istanvul/Ankara hafta bir veya iki gün…
Olacaksa hızlı tren… en kalitelisi, en iyisiiiiiiii

banner165