AK Parti başkan adaylarını böyle tanıttı

AK Parti, Çorum’da 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilen belediye başkan adayları için tanıtım toplantısı düzenledi.

09 Şubat 2024 Cuma 17:44
AK Parti başkan adaylarını böyle tanıttı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, “Şehrinde sorunları ve sıkıntıları varken kendisine tatili yakıştıran bir anlayış. İstanbul’da sel felaketi olurken değişik büyükelçilerle balık yemek için restoranlara giden bir anlayışı bu millet asla tasvip etmeyecektir”dedi.

ADAY TANITIM TOPLANTISI

AK Parti, Çorum’da 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilen belediye başkan adayları için tanıtım toplantısı düzenledi. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda merkez, ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

Aday tanıtım toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, 2023 yılında gerçekleştiren genel seçimlerde milletin siyasi partiler ve ittifakları gözlemleme şansımız olduğunu söyledi.

HALLAÇ PAMUĞU GİBİ OLDULAR

Genel seçimlere katılan Cumhur ve millet ittifakını karşılaştıran Sırakaya, “Bir tarafta milletin iradesi üzerinde irade tanımam diyen, bir tarafta kendisine yönelik, memleketine yönelik, partisine yönelik tüm saldırılara karşı elif gibi dimdik duran, bir tarafta önce milletim diyen bir anlayış öbür tarafta ise değişik mahfillere Türkiye’yi şikayet etmekten çekinmeyen, farklı yerlere selam durmaktan geri durmayan, millete hizmet etmek gibi bir derdi olmayan ve baktığınız zaman bütün siyasi hayatı yenilgilerle dolu bir anlayış. Ama 28 Mayıs tarihinde bu necip millet Anadolu irfanıyla bir kez Recep Tayyip Erdoğan dedi. İttifaklara baktığınız zaman bir tarafta milletiyle birlikte yol yürüyen kurucusunun millet olduğu bir ittifak diğer tarafta altı benzemezin masa altındakiyle birlikte yedi benzemezin bir araya geldiği ve seçimler sonrasında hallaç pamuğu gibi savruldukları, birbirlerinin altını oydukları kendileri için genel başkan olarak düşünmediklerini bu millete cumhurbaşkanı yapmaya çalıştıkları bir ittifak anlayışı görüyoruz” ifadelerini kullandı.

İSİM VERMEDEN İMAMOĞLU’NU ELEŞTİRDİ

Konuşmasında isim vermeden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu da eleştiren Sırakaya, “Önümüzde bir yerel seçimler var. Yerel seçimlerde baktığınız zaman hizmet ve eser siyasi yapan bir anlayışla birlikte yönünü sadece yereldeki sorunlara yöneltmiş bir anlayış öbür tarafta ise kazanıyoruz, öndeyiz anlayışıyla milletin karşısına çıkmış bir anlayış. Kendisine verilen 5 yıllık süreyi milletine yerelde hizmet etmek yerine değişik makamlara yönelmek için harcamış bir anlayış. Şehrinde sorunları ve sıkıntıları varken kendisine tatili yakıştıran bir anlayış. İstanbul’da sel felaketi olurken değişik büyükelçilerle balık yemek için rastorantlara giden bir anlayış ve yapraklardan bir anlayışı bu millet asla tasvup etmeyecektir. Bizim anlayışımızda şöhretin peşinde değil şehrinin peşinde koşan bir anlayış var. Bizim anlayışımızda kendinin değil, kentinin peşinde koşan bir anlayış var. Bizim anlayışımızda hesap yapan değil, hesap veren bir anlayış var. Allah nasip ederse Çorum’da 31 Mart itibariyle 16 belediyenin tamamını kazanacağız. Hedefimiz seçim kazanmak değil, milletimizin gönlünü kazanmak.

Allah nasip ederse 31 Mart akşamından itibaren bugüne kadar AK belediyecilikle tanışan belediyelerimizde aynı hizmet kervanını yürüterek, AK belediyecilik anlayışını görmemiş, tatmamış olan belediyeleri de bu kervana katarak yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İŞTE AK PARTİ’NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Konuşmaların ardından belediye başkan adayları kamuoyuna tanıtıldı. AK Parti’nin Çorum’da belediye başkan adayları şu isimlerden oluştu.

Çorum Dr. Halil İbrahim Aşgın, Sungurlu'da Ömer Tök, Osmancık'ta Emin Serdar Kurşun, Alaca'da Halil İbrahim Şaltu, İskilip'te İsmail Çizikçi, Bayat’ta Ahmet Bahadır Ünlü , Dodurga’da Mustafa Aydın, Uğurludağ'da Remzi Torun, Kargı'da Cahit Arpa, Oğuzlar’da Muzaffer Yıldırım, Ortaköy’de Taner İsbir, Mecitözü'nde Mehmet Seçgel, Laçin’de Mustafa Toydemir, Boğazkale'de Adem Özgel, Düvenci Beldesi'nde Necmettin Yalçın, Aşdağul Beldesi'nde ise Mehmet Çelik.

İHA

Son Güncelleme: 09.02.2024 22:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serpil 2024-02-09 19:17:11

Sayın Çizikcinin bürokraside ki başarılarını biliyoruz.Belediye Başkanlığında da başarılı olacağına inancımız tam.Chp seçmeni olarak mensubu olduğu partiyi tasvip etmesemde sırf kendi kişiliğine ve bürokraside ki başarılarına istinaden oyum kendisine olacaktır.

Avatar
Murat 2024-02-09 19:39:10

Bir milliyetçi seçmen olarak akp ye oy yok. Yeniden refah partisine verecek çoğu insan kendini bilen ülkücü size oy vermez hiçbir ensarcıga oy vermez. Kendinizi Tevbe haşa en büyük sanıyorsunuz fakat tek büyük Allahtır

Avatar
Can 2024-02-09 20:43:58

Ülkücüler yeniden refaha

Avatar
İskilipli 2024-02-09 18:04:07

İskilipe bahar gelecek çiçekler açacak kirazlar yiyeceğiz

Avatar
Yaşlı kurt 2024-02-09 23:15:18

Bir ülkücü olarak kesinlikle akp ye oy vermeyeceğim kendi tabanını hiçe sayarak bizi bu duruma düşürdüğü için kendi partime çok kızıyorum ayrıca akp de şapkasını önüne alıp düşünmeli MHP ile ortak girmeden seçimi ben neden alamıyorum diye

Avatar
Ak 2024-02-09 18:52:04

Aday tanıtım toplantısından ziyade CHP ve imamogluna bombardıman olmuş.gereksizlik ve kelime israfı .senin adayın dayatma olduktan sonra parti kazanır gonulde kaybeder.eski heyecanınızin kalmadığı kannatindeyim.

Avatar
Oy yok 2024-02-12 08:32:33

Şahsım ve ailem AKP ye asla oy vermeyeceğiz. Bu kadar net