AK Parti SKM iddialı

AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Eyüp Arslan, 24 Haziran seçimleri için iddialı konuştu.

28 Mayıs 2018 Pazartesi 15:54
AK Parti SKM iddialı

AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Eyüp Arslan, 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkmak istediklerini belirterek, iddialı konuştu.

Arslan, yaptığı açıklamada, şu görüşlere yer verdi; “İddialıyız ve inanıyoruz. Bu iddia ve inancımızı sahaya yansıtacağız. Çorum AK Parti zafere hazırdır. İl Başkanımızla, milletvekilimizle, milletvekili adaylarımızla, belediye başkanımızla ve tüm teşkilatımızla gece gündüz demeden milletimizin kalbinde taht kurmaya devam ediyoruz. SKM toplantılarımızla da yaptığımız çalışmaların değerlendirmesini gerçekleştiriyoruz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 16 yıldır yaptığımız çalışmaların meyvesini seçimlerin anası 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde alacağımıza inanıyoruz. İrade, Erdem ve Cesaretle Türkiye ve Çorum’u şahlandırmaya tüm teşkilatlarımızla hazırız.

Bizler Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrardan Cumhurbaşkanı olarak görmek için tüm gücümüzle ve aynı şevkle çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah daha öncekilerde olduğu gibi Çorum yine milletin adamına, Cumhur’un İttifakı’na sahip çıkacaktır.”

Son Güncelleme: 28.05.2018 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaankan 2018-05-28 16:57:20

Bu mu iddialı ekip..

Avatar
Adil 2018-05-28 19:53:32

Çok iddialı milletvekili adaylarımız çok iddialı ekiplerimiz var coook şanslıyız corumlu olarak ama acaba yozgat mi daha şanslı karar veremedim tabi yozgatın siyasetçileri büyük işlerle uğraşırken halkı uçarak ulaşırken çorumlu nerelerde yaya kalır bilinmezzz

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-05-29 22:22:20

sizler biz oylarımızı sizin için mi verdigimizi sanıyorsunuz bak biz diyor muyuz, çifçiden mvk adayı yok bizden de oy yok demiyoruz çünkü oylarımızı RTE için veriyoruz skm için degil hele şahsıma ilbaşkanı için hiç degil nokta