AK Parti tam saha çalışıyor

AK parti Teşkilatları ve milletvekili adayları tam saha çalışıyor.

01 Haziran 2018 Cuma 20:57
AK Parti tam saha çalışıyor

AK Parti İl, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları, İl Genel Meclisi ve milletvekili adayları tam saha seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Kara, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve teşkilat yöneticileri  Osmancık Caddesi Yazı Çarşı civarında faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde partilerine destek istedi. Ardından Boğazkale İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği iftara katıldı.

ERHAN AKAR SORUN DİNLEDİ

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve yönetim kurulu üyeleri Seydim, Karakeçili, Cerit, Akyazı ve Kertme köylerini ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinledi. Seçimlerde destek istedi.

KAYA 10 KÖYÜ ZİYARET ETTİ

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya da, Sarımbey’le başladığı köy ziyaretlerini Deniz köyü ile tamamladı. Kaya, toplam 10 köyü ziyaret ederek talepleri dinledi hem de seçimlerde partisine destek istedi.

CEYLAN'A ALKIŞLARLA TEŞEKKÜR ETTİLER

AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise Sanat Sokağı, Asya Kiremit Fabrikası, Ticaret ve Sanayi Odası ile Hitit Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü öğrencilerini ziyaret etti. Ceylan, arkeoolji bölümü öğrencilerinin 4 gün olan staj süresini yetkilileri arayarak 15 güne çıkarılmasını sağladı. Ayrıca fakülte bahçesinde kameriye ve oturma grubu sayısının artırılması için girişimde bulundu. Öğrenciler Ceylan’a alkışlarla teşekkür etti.

Son Güncelleme: 01.06.2018 21:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.