AK Parti’de görev değişiklikleri olabilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, kongre ürecinde partisinde görev değişiklikleri olabileceğini açıkladı.

11 Kasım 2019 Pazartesi 11:25
AK Parti’de görev değişiklikleri olabilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, kongre süreci öncesinde partide görev değişiklikleri olabileceğini söyledi. Kandemir, "Yeni bir tazelenme ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde görev değişiklikleri olacak. Bir kısım istifalar olacak. Bulundukları görevlerden istifa edip başka görevler alacaklar." diye konuştu.


AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'den geldi. Kongrenin kendileri için "muhasebe" dönemi olduğunu söyleyen Kandemir, şunları kaydetti:
"Bu kongre diğerlerinden farklı. Seçimlerin bize söyledikleri var. Yeni bir tazelenme ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde görev değişiklikleri olacak. Bir kısım istifalar olacak.Bazı arkadaşlarımız bulundukları görevlerden istifa edip başka görevler alacaklar. Bu büyük ailede kuşkusuz görev değişiklikleri olacak. Yeni ekip ve arkadaşları göreceğiz AK Parti vitrininde."
'YENİLENME' SÜRECİ
Kandemir, gerçekleşecek istifaların da "yenilenme" süreci kapsamında değerlendirilmesi ve altında başka neden aranmaması gerektiğinin altını çizdi.
BÜYÜK KONGRE 2021 YILINDA YAPILACAK
NTV'nin haberine göre; AK Parti kadrolarındaki kadın sayısının da artacağını belirten Erkan Kandemir, büyük kongrenin de planlandığı gibi 2021 yılında yapılacağını kaydetti.
KONGRE SÜRECİ
26 Nisan 2020'ye kadar 970 ilçe kongresinin tamamlanması öngörülüyor. 1 Haziran 2020'de başlayacak il kongrelerinin ise 27 Eylül 2020'ye kadar tamamlanması planlanıyor.
Kaynak: a haber

Son Güncelleme: 12.11.2019 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Değişim olacaksa; 2019-11-11 11:34:33

Bence teşkilat değişimlerinin yanı sıra vekilleri de dinlendirin.Çorum vekilleri şehir için yeterli değil.

Avatar
Gec bile kalındı 2019-11-11 22:55:18

İlcelerden. Başlansa daha iyi olur. Birdakinede aday adaylarında. Bayagı düşüş olacak. İnsanlar. Tedirgin oluyor. Gercek adayları. Göstermediler koşturan adaylardan cogu aday gösterilmedi. Küskünlükler başladı.

Avatar
Çorumlu 2019-11-11 19:08:26

Bence şu çerkezleri partidende üniversitende nasıl çorumluların ekmeğiyle oynadılarsa bunlara haddini bildirmenin zamanı geçti bile bunların haşa ALLAH bir dediğine bile şüphe duyarım

Misafir Avatar
Besleney 2019-11-12 10:17:18 @Çorumlu

Had bildirmek senin neyine evvela sen haddini bil,edepli ol.Gıybetten dedikodudan kafanı kaldırıp bu şehir için ne yaparım demek yerine Çerkez,Kürt,Tatar diye insanları ayırmayı kendine düstur edinmişsin.Memlekette taş üstüne taş koyanı alnından öpmek yerine, ayrımcı, fitne fesada adanmış bir beynin ürünüsün.Lakin biraz oku,araştır,kendini geliştir ve en azından bu yozlaşmış bakış açından kurtul.Bizler bu memleket için çalışmaya devam edeceğiz.İstesende istemesende.Bilgin olsun.

Beğenmedim! (2)
Avatar
Erkan bey 2019-12-18 23:16:44

Yeni partiler kuruluyor nedense. Biz beraber olacagımız yerde ayrılıyoruz. Görevlendirilmiş kişiler aday adayı secimlerinde haksızlık yaptılar adaylarını secincede diger adaylarla selamı bile kestiler bizi istemiyeni bizde istemeyiz ilceleri araştırın kendi güvendiginiz kişiyi halkın icine sokun. Seyar satıcı olarak. Gercekleri. Anlar bundan dolayı akp. İnsanlar küsüyor. Belediye başkanıda iyi calışıyormuymuş. İcratları ne olmuş saygılar

banner165