AK Parti’de ikna ekipleri kuruldu

Sandığa gitmeyi düşünmeyen seçmenlerin sayısının arttığını tespit eden AK Parti ‘İkna ekipleri’ kurdu.

28 Ağustos 2022 Pazar 11:55
AK Parti’de ikna ekipleri kuruldu

Sandığa gitmeyi düşünmeyen seçmenlerin sayısının arttığını tespit eden AK Parti ‘İkna ekipleri’ kurdu. Kararsız seçmenlere ağırlıklı olarak ekonomide atılacak adımlar anlatılacak.

2023 seçimlerine yönelik hazırlıkları sürdüren AK Parti’de önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar ağırlıklı olarak ‘Sandığa gitmeyi düşünmeyen seçmen’ üzerinde yoğunlaşacak. AK Parti yönetiminin sahada yaptığı gözlemlerde, büyük bölümü kendi seçmenleri olmak üzere, öncekilere oranla, önümüzdeki seçimlerde sandığa gitmeyi düşünmeyen seçmenlerin sayısının arttığı tespit edildi.

HEDEF KİTLE BELİRLENDİ, YENİ EKİP KURULDU

AK Parti kaynakları “AK Parti seçmeninden uzaklaşanlar var ama henüz bizden kopmamışlar. Bu kitle başka partiye oy vermek istemiyor ama bize de vermek istemiyorlar. Bunlar sandığa gitmeme taraftarı. Bunun birçok nedeni var. Kırgınlık, küskünlük, hayat pahalılığı ve kişisel nedenlerle AK Parti’ye uzak durmaya başlayan bir kitle var. Ama aynı zamanda ikna olmaya da açık bir seçmen grubu. Bunu yapılan anketlerde çapraz sorularda da tespit ediyoruz. Bu nedenle seçimlere kadar en önemli hedefimiz, sandığa gitmek istemeyen bu kitleyi ikna ederek sandığa gitmelerini sağlamak olacak. Bunun için hem ekonomik anlamda atılacak adımlar, hem de bizim birebir yapacağımız görüşmelerle seçmen ikna olacaktır” dedi.

Bu durumdaki seçmenleri tek tek analiz ettiklerini belirten parti kurmayları “Hangi seçmen bize küsmüş, kızmış? Hangi seçmen grubunda tıkanıklık var? Tüm bunları tespit edip, gereğini yapıyoruz” diye konuştu.

6’LI MASA KIZGINLIĞI

AK Parti’nin saha gözlemlerinde, diğer parti seçmenlerine yönelik de tespitler yapıldı. AK Parti kaynakları “Diğer parti seçmenlerindeki kızgınlık ise 6’lı masadan kaynaklanıyor. Örneğin ‘Kılıçdaroğlu aday olursa sandığa gitmem’ diyen İyi Parti seçmeni var. Tam tersine Kılıçdaroğlu aday olmazsa sandığa gitmek istemeyen CHP seçmeni de bulunuyor” değerlendirmesini yaptı.

Haber7

Son Güncelleme: 28.08.2022 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
UlukaVak 2022-08-28 17:53:29

Apartman için Asansör yaptirma karari aldik. Usulüne uygun olsun diye ruhsatli olsun dedik bekediyeye basvurduk hiç akla hayale uymayan bahanelerle takebimiz geri cevrildi. Yakin isimler partiye dalavere ile ruhsatsiz kacak gocek isler cevirip kimsenin sesi cikmazken, belediyenin bize gelince aslan kesildi. Hiç bir guç beni ne yetel nede genel seçimde AKp ye oy verdiremez bu kafa ile elbet oy istemeye gelirler yiyecekleri okkali bi firca olacak benden haberleri ola.

Avatar
Oğuzlar Ak Teşkilat 2022-08-28 14:47:39

İlk olarak oğuzlar ilçesinde ak parti meclis üyesinin çalmış olduğu konteynerın hesabını sorun
Bu nasıl bir onursuzluk gurursuzluktur

Avatar
Ahmet 2022-08-28 13:24:17

Sandığa gitmeyen seçmen... Arkadaşım illaki iktidar olacak partiye oy vermek zorunda değilsin. O kadar parti var, hiçbiri mi uymuyor, az araştır. Televizyonda önüne ne sunuluyorsa onu seçmek zorunda değilsin, Allah akıl da vermiş derman da git araştır az...

Avatar
Hangi yüzle 2022-08-28 14:32:19

Hangi yuzle ikna edecekler, ikna ekibine yazik. Cunku saraylarda yasayanlar bolluk icinde yasayacaklar , halkin halinden anlamayacaklar. Rusvet , yolsuzluk iddalari ayyuka cikmis. Ekonomi yerle bir olmus. Zengin daha zengin, fakir daha fakir olmus. Liyakatsiz sekilde devlet kadrolari es dost akraba ile doldurulmus, tarikat cemaatler devletin kurumlarini esir almis, milyonlarca gencin gelecegi karartilmis, sinav sorulari calinmis , mafya , uyusturucu , kara para... vs. Nasil ikna edecekler merak ediyorum. Aceba onceki secimlerde oldugu gibi ellerine Kur'an alip kapi kapi dolacacaklar mi ?

Avatar
vatandaş rıza 2022-09-02 09:45:04

696 KHK ile taşerona kadro verdik diye işçileri kandırdınız günü gelenide seni zorunan emekli edip kapının önüne koyacağız diyen bir partiye niye neden oy vereyim 400 bin işçi varsa
2 milyon oyu var hadi ikna edin bakalım.

Avatar
Yapin su Iskilip Tosya yolunu artik :) 2022-08-28 15:12:44

Iskilipli yine cikmis sahneye. Seni ikna edemezler birader :) Su adamin Iskilip Tosya yolunu yapacak kimse yok mu ? Yazik be bir Iskilip Tosya yolu yapmak cok mu zor ? Corum'un tek derdi var Iskilip Tosya yolu, yapin artik eyyy iktidar mensuplari :) Sana soz parti kurup iktadar olacam , sana Iskilip Tosya yolu yapacam , partimin afi İTYP olacak ( Iskilip Tosya yolu partisi ) La bi git isine artik , her habere ayni yorum yapa yapa kafayi yiyecen :)

Avatar
Corumlu 2022-08-28 15:50:03

Universitede kimleri ise alip kimlerin ekmegiyle oynadılar iskilip eski cerkez muduruynen nasil gonul alinacak hak etmeyenlere tasarondan kadro verdiniz disaridan adam getirip nasil hangi yuzle kapimizi calacaksiniz

Avatar
Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır 2022-08-28 16:33:22

AK PARTİ =ADALET VE KALKINMA PARTİSİ. TÜRKİYE DE YATIRIMLAR DA EN FAZLA HAKSIZLIĞA UĞRAYAN ŞEHİR ÇORUM'DUR. HÜKÜMET TARAFINDAN TÜRKİYE DE ÇORUM CEZALI ŞEHİR'DİR. HÜKÜMET TARAFINDAN ÇORUM'U SADECE SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLIYOR.3 ÇORUM HER SEÇİM ÇANTA DA KEKLİK OLARAK GÖRÜYORLAR. HÜKÜMET YATIRIMLARI YAKININDAKİ KİŞİLERİN İLLERİNE, ŞEHİRLERİNE, KENTLERİNE, VİLAYETLERİNE, İLÇELERİNE, KÖYLERİNE YAĞMUR GİBİ YAĞDIRIYORLAR. SANAYİ ŞEHRİ ÇORUM TÜRKİYEM'DE EN FAZLA YATIRIMLARI YARIM KALAN ŞEHİR'DİR. BUNUN NERESİ ADALET, NERESİ KALKINMADIR. HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR. ALLAH YARINA BIRAKIR AMA YANINIZA BIRAKMAZ İNŞALLAH. HÜKÜMET ÇORUM'U SADECE SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLIYOR. ÇORUM HÜKÜMET İÇİN ÇANTA DA KEKLİK OLARAK GÖRÜLÜYOR. ÇORUM HER SEÇİM %50 VE ÜZERİ OY VERMEYE DEVAM EDERSE YATIRIMLAR GELMEYECEKTİR. SENELERDİR SÖYLÜYORUM. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. SENELERDİR ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....