AK Parti’den suç duyurusu

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret sözleri üzerine suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

22 Ocak 2022 Cumartesi 18:04
AK Parti’den suç duyurusu

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, bir televizyon kanalında gazeteci Sedef Kabaş’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hakareti üzerine suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Ahlatcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,’İnsanı hayvandan ayırt eden edeptir’ demiş Şems-i Tebrîzî...

Edebini, insanlığını kaybetmişler, sıra sıra dizilmiş, debelendikleri haset ve hakaret çukurundan Milletin Adamı'na edepsiz laflar etmişler.

Bir televizyon kanalında Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımıza dönük kabul edilemez, ahlaksız ifadeler sebebiyle AK Parti teşkilatları olarak tüm ülke genelinde Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu için suç duyurusunda bulunacağız. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.” ifadelerine yer verdi.
 

Son Güncelleme: 22.01.2022 21:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emekli 2022-01-22 20:24:36

Halkın gerçek gündemi geçimm.. gündemi sapıtıyorsunuz.Haber ile ne alaka var diyeceksiniz ama siyasileri her gördüğümüz yerde söylemek zorundayız.... Emeklileri aşırı derece bu yaşlarda sıkıntıya mahkum ettiniz. Hiç değilse asgari ücrete yakın bir maaş vermeniz gerekirdi. 2.500-3.000TL maaşı dürün,bükün arka cebinize sokun. Sandıkta hesaplamayan emekli namertir...

Avatar
Mevlüt 2022-01-23 08:30:10

Mazot uçtu ateş pahası herşey.. artık herkes gündem değiştirmek için yaptığinizi biliyor.. uyanıyor insanlar

banner165