AK Parti’nin Çorum hedefi % 65

Oğuzlar’da düzenlenen danışma meclisinde konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, yerel seçimlerde hedeflerinin yüzde 65 oy almak olduğunu söyledi.

27 Temmuz 2013 Cumartesi 10:49
 AK Parti’nin Çorum hedefi % 65


AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı ise, Türkiye’nin son yıllardaki hızlı yükselişinden rahatsız olan çevrelerin bunu hazmedemeyerek ülkenin önünü kesmeye çalıştığını ifade etti.

Gezi Parklı olaylarının faiz lobisi ve yabancı istihbarat elemanlarının projesi olduğunu dile getiren Bağcı, milletin bu oyuna gelmediğine dikkat çekti. Milletin birlik ve beraberliğinin bozulmaması için temennide bulunan Bağcı, ülkede huzur ve istikrar ortamının bozulduğu anda milletin cebindeki paralarında boşaltıldığını belirtti.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan da, önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili hedeflerini açıklayarak, “Hedefimiz Çorum’da yüzde 65’ ve üzeri oy almak.Biz bunu başarabilirmiyiz başarırız. Çünkü AK Parti her zaman doğru çalışmalara imza attı.” dedi.

Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık da, 9 yıllık görev süresi boyunca 90 projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, “Anadolu'dan bir yıldız doğacak bunun adı Oğuzlar olacak” dedi. 





Son Güncelleme: 27.07.2013 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.