AK Parti’yi topa tuttuAK Parti’yi topa tuttu

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, AK Parti iktidarını sert bir dille eleştirdi.

17 Eylül 2013 Salı 21:37
AK Parti’yi topa tuttuAK Parti’yi topa tuttu


CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse,  AK Parti iktidarını sert bir dille eleştirdi.

Bayat,  Ortaköy, Aşdağul ve İnsesu köyünü  ziyaret eden CHP Milletvekili Köse, burada köylüler ve İncesu'ya pikniğe gelen bazı vatandaşlarla
sohbet etti.

Dert dinledi, dert yakındı

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Köse, AK Parti hükümetine eleştirilerde bulundu. Son yıllarda Türkiye’de ciddi sorunların yaşandığına dikkat çeken Köse, AK Parti hükümetinin yanlış politikalarının sosyal, kültürel ve ekonomik yönden hem ithalat hem de ihracat olarak, komşu ülkelerin iç işlerine  karışmanın da etkisiyle tarım sektörüne ağır sekteler vurduğunu iddia etti. AK Parti hükümetinin acil eylem planı ile birlikte bazı radikal kararlar alarak, komşu ülkelerle ilişkilerimizin iyileştirmesi için çaba sarf etmesi gerektiğini savunan Milletvekili Tufan Köse, “AK Parti’nin istikrarlı tarım politikaları üzerine bazı üretimi artırıcı, çiftçiye özel mazot, gübre fiyat paketleri düzenlemesi gerekmektedir. Bunlar üzerine önemli reformlar yapmalıdırlar. Türk çiftçisini, İsrail'in genetik tohum şirketlerine ve bazı tefecilere peşkeş çekmişlerdir. Bunlar bölücülük, yolsuzluk, kamuda haksız kadrolaşma, yargı ve hukuk tahribatı üzerine memleketi deneme tahtasına çevirdiler. Ülkemizi bu karanlık, sonu olmayan ucube işlerden kurtarmaya çalışacaklarına, çiftçimizi yok etme, mezhepçilik, derin komplolar, PKK aldatmacası, ülke kaynaklarının gayri meşru yöntemlerle malum güçlere peşkeş çekilmesi işini bir taşeron firma gibi titizce yapmaktadır.” diye konuştu.

AK Parti hükümetinin ülkeyi sonu olmayan bir girdaba sürüklediğini iddia eden Köse, kşu ifadeleri kullandı; “Uzaktan davulun sesi hoş geliyor. Sayın Başbakan Erdoğan her tarafta kendi partizanlarının mutluluğuna bakıp onların mutluluğunu görmektedir. Halbuki bu memleketin her kesiminin sorunları var. Göstermelik ucube politikasıyla, güçlü milletimizin hoşgörüsünü ve iyi niyetini her şekilde istismar etmektedir. Yiğitlik ve dürüstlük intikam almakta değil, herkese tahammül göstermekle olur. Yalnız Başbakan Erdoğan ve AKP hükümetinin bir çok mensubu, adeta bu milletten ve Türkiye Cumhuriyeti devletinden intikam almak için bu ülkenin başına getirilmiş özel programlanmış robot gibiler.

‘Ortadoğu’yu kan gölüne çevirdiler’

Biz CHP olarak diyoruz ki, Türkiye Cumhuriyeti büyük bir ailedir. Aile kralların bile araya giremediği kudretli, güçlü bir kaledir. Fakat AKP iktidarı sayesinde bu milletin arasına girmeyen, memleketin başına gelmeyen kalmadı. Kurulmuş bir tezgah başına, özellikle programlanmış bir robot misali, Bu AKP iktidarını bu ülkenin başına getiren güçler, AKP eliyle Ortadoğu'yu kan gölüne çevirmişlerdir. Bir ülkede iyi bir lider, iyi bir Başbakan, herkesin göremeyeceği şeyi görmekle olur. Yalnız bizim ülkemizde, herkes her şeyi görürken, bizim Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AKP hükümeti, işine gelmediği için her şeyi görmemezlikten gelmektedir. Bu yüzden de AKP hükümetinin uyarılması gerekmektedir. Yaklaşan yerel seçimlerde AKP’yi uyarmak için siz değerli vatandaşlarımıza büyük görevler düşmektedir.”




Son Güncelleme: 18.09.2013 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.