Akif Gülle geldi

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi amasya eski Milletvekili Akif Gülle, Oğuzlar'o ziyaret etti.

27 Mart 2019 Çarşamba 20:43
Akif Gülle geldi

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi 21.22 ve 23.Dönem Amasya Milletvekili Akif Gülle Oğuzlar’ı ziyaret ederek teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yıldırım'a destek veren Gülle,  ilçenin hak ettiği hizmete kavuşacağı mesajını verdi.

Akif Gülle'nin ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Muzaffer Yıldırım "Siyasette deneyimi ve bilgi birikimi ile bizlerin yanında ve destekçimiz olan Akif Gülle'nin Oğuzlarımızı ziyaretinden dolayı çok memnun oldum. İlçeme hizmet için çıktığım yolda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak Oğuzlarlı hemşehrilerime layık olmaya çalışacağım. İlçem de, ilçemin insanı da her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor. Bu yolda hiçbir ayrımı gözetmeksizin tüm hemşehrilerime eşit olup herkese eşit hizmet sunmak için çalışacağım. Seçim sürecinde benimle birlikte yol yürüyen, gece- gündüz emek veren herkese yürekten teşekkür ederim. 31 Mart yerel seçimlerinde tüm Oğuzlarlı hemşehrilerimin desteğini bekliyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 27.03.2019 22:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-03-28 00:19:40

Amasya’ya havaalanını açtıran adam, bizimkiler iyi baksınlar bu adama...