Akşener'le görüştüler

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve iyi Parti teşkilat yöneticileri Genel Başkanları Meral Akşener'ei ziyaret etti

09 Ekim 2018 Salı 14:11
Akşener'le görüştüler

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İyi Parti Sungurlu ilçe Başkanı Fazlı Koçak, ilçe teşkilatı ve partililer Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen İYİ Parti Grup toplantısına katıldı.

Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, yaptığı açıklamada şöyle dedi;”Sungurlulu hemşerilerimle birlikte partimizin grup toplantısına katıldık. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendiyi dinledik. Kendisini ziyaret ederek ilçe teşkilatımız ve çalışmalarımız hakkında istişareler yaptık. Hemşerilerimin ilgisi ve desteği bizleri mutlu ediyor. İnşallah Genel Başkanımız Meral hanımefendi liderliğinde ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz iyi olacak. Zaman artık iyi insanların zamanı.”

Mecliste grup toplantısının sona ermesiyle Başkan Şahiner ve beraberindeki heyet, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i makamında ziyaret ederek hediyeler verdi.

Son Güncelleme: 09.10.2018 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.