Alacalılar Meclis’te

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Alaca’dan gelen partili heyete TBMM'yi gezdirdi.

07 Mart 2020 Cumartesi 14:07
Alacalılar Meclis’te

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Alaca’dan gelen partili heyete Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni gezdirdi.

Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve AK Parti İlçe Başkanı Ragup Ağaçdan öncülüğündeki bir heyet Ankara’ya gitti. Alaca heyeti, Milletvekili Ceylan’ı ziyaret ederek çeşitli konularda istişare etti.

Milletvekili Ceylan, daha sonra da Alacalılar’a Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni gezdirdi. Başta meclis salonu olmak üzere grup salonu ve meclisin diğer bölümlerini de ziyaret eden Alacalılar, daha sonra diğer milletvekillerini de ziyaret ederek Ankara programlarını tamamladı.

Alaca heyeti kendilerini misafir eden Ceylan’a teşekkür ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceylan, Alaca için gece-gündüz demeden yoğun bir tempoda çalışan belediye başkanı ve ilçe başkanına çalışmalarında başarılar diledi. Ceylan, ayrıca tüm ilçeleri olduğu gibi Alaca ilçesinin daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi konusunda milletvekili olarak elinden gelen çabayı göstereceğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osmancıklı 2020-03-07 20:00:39

Alacalılar boşa uğraşmayın . Ne ten ne de havaalanı gelecek . Sizin nüfusta azalmış AK PARTİYE OY VERDİK SONRA . GÖÇ VERDİK .

Avatar
Akıllı 2020-03-08 09:06:49

Ben alacalıları tebrik ediyorum girişkenler çalışkanlar keşke reis çorumuda alacaya bağlasa sloğanım Çorum’da alaca Türkiye’de Yozgat