‘Altı ay önce ne söz verdiysek arkasındayız’

İskilip Ak Parti İlçe Teşkilatında bayramlaşma programı öğle namazı çıkışı parti binasında...

06 Ekim 2014 Pazartesi 12:25
‘Altı ay önce ne söz verdiysek arkasındayız’


İskilip Ak Parti İlçe Teşkilatında bayramlaşma programı öğle namazı çıkışı parti binasında gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına İlçe Başkanı Ali Koçkaya, Belediye Başkanı Recep Çatma, Parti yönetim kurulu üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile partililer katıldılar.

İlçe Başkanı Ali Koçkaya, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında parti olarak, teşkilatın tüm organları ve Belediye Başkanı Recep Çatma ile uyum içinde çalıştıklarını, İskilip’e en iyi hizmetleri verebilmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, Partili arkadaşlarının, İskilip halkının ve tüm İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramlarını tebrik etti.

Belediye Başkanı Recep Çatma, partililere hitaben yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden bu güne yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. Başkan Çatma “Altı ay önce ne söz verdiysek arkasındayız. Yoğun bir çalışma temposu içinde kararlılıkla İskilip’in tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız. Altyapı ve Doğalgaz çalışmalarını hedeflenenden daha önce bitireceğiz. Söz verdiğimizden daha fazlasını kazandırmak için tüm ihtiyaçları yakından takip ediyoruz. Önümüzdeki süreçte çalışmalarımızın sonuçlarını göreceksiniz. Halkımızın memnuniyeti bizleri mutlu etmekte, çalışma heyecanımızı artırmaktadır. İskilip için faaliyetlerimizi hep birlikte istişare ederek devam ettiriyoruz. Sizlerin, İskilip halkının ve tüm İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum. Allah yardımcımız olsun.” dedi.




Son Güncelleme: 06.10.2014 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.