Aşgın, ‘Uyum varsa başarı da var’

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, partisinin merkez ilçe başkanı seçilen Erhan Akar'ı kutladı, "Uyum varsa başarı da var." dedi.

12 Mart 2020 Perşembe 15:27
Aşgın, ‘Uyum varsa başarı da var’

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Erhan Akar ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat ve Lemzi Çöplü, AK Parti Belediye Meclis Grup Başkanı Mustafa Tuzcu ve Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Aşgın, merkez ilçe teşkilatının seçim çalışmalarında canla başla çalıştığını ve önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Çorum'daki başarıda merkez ilçeyle beraber hareket etmelerinin çok büyük payı olduğunu hatırlatan Başkan Aşgın, “Etrafımızdaki illere bakın, eğer merkez ilçe iyiyse ve uyum içerisinde çalışıyorlarsa AK Partimiz oradan güçlü bir şekilde çıkmış. Merkez ilçe yeteri kadar aktif değilse ya da o uyumu yakalayamamışlarsa bu yerel seçimleri olumsuz etkilemiştir.” Dedi.

Teşkilatta daha önce görev alan ve hizmet eden herkese teşekkür eden Aşgın, “Merkez İlçe her daim bizim gören gözümüz, duyan kulağımız oldu. Bundan sonra da bu ilişkinin giderek güçleneceğine inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın davasında kimse şahsi bir husumetini göz önüne alarak davranamaz. Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Bu kutlu davaya hep birlikte hizmet edeceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar da, belediye ile uyum içerisinde çalıştıklarında belediye açısından da teşkilat açısından da başarının arttığını belirterek "Arkadaşlarımızın hepsi alanlarında başarılı arkadaşlar. Birlikte de güzel işler yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 2020-03-12 16:15:51

demek ki uyumlu değilsiniz çünkü ortada bir başarı yok

Avatar
Çorumlu 2020-03-13 10:28:56

Diğer Adayları Ekarte Edin Tek Aday Olarak Gir Seçime Sonrada Akp Deyin Kendinize Haa.Güldürmeyin Beni....

Avatar
Süpet 2020-03-12 15:41:54

Adam gibi adam erhan akar

Avatar
Erhan 2020-03-12 17:12:58

Sayın akar dikkat et adaletsizlik sana bulalır uzak dur yanındakinden. Zarar görürsün. Yakınlarını doldurmuş belediyeye. Şimdi şirket müdürü hesap verecekmiş. Başkanın talimat verdiğini bizzat itiraf etmeli yoksa memurluğundan olur

Misafir Avatar
cafer 2020-03-13 08:32:37 @Erhan

kimi kimi şikayet ediyorsun acaba?

Beğenmedim! (0)