Aşgın’a bu sözlerle gönderme yaptı

Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Anaç, isim vermeden Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a gönderme yaptı.

03 Şubat 2024 Cumartesi 14:57
Aşgın’a bu sözlerle gönderme yaptı

Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Anaç, isim vermeden Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a gönderme yaptı. Anaç, “Aşkla, meşkle işimiz olmaz, Çorum bizim karasevdamız’ dedi.

Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Anaç, basın toplantısı düzenleyerek neden Yeniden Refah Partisi’nden aday olduğuna açıklık getirdi.

Bir restoranda düzenlenen basın toplantısına; İl Başkanı Nuri Kuşçu, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Akif Bilge, İl Başkan Vekili Ömer Karslı, İl Teşkilat Başkanı Fatih Mehmet Kürkçü ve İl Genel Meclis Aday Adayı Fevzi Culuk katıldı.

KUŞÇU: 'İKTİDARIN ALTERNATİFİYİZ'

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Nuri Kuşçu, Yeniden Refah Partisi Çorum Teşkilatı olarak 31 Mart yerel seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, il merkezi dahil tüm ilçe ve beldelerde belediye başkanlıklarına talip olduklarını ifade etti.
Fatih Erbakan Liderliğindeki Yeniden Refah Partisi’nin mevcut iktidarın alternatifi olduğunu dile getiren Kuşçu, bunu da önümüzdeki yerel seçimlerde başarılı bir performans ortaya koyarak kanıtlayacaklarını söyleyerek, partilerinden aday olan tüm belediye başkan adaylarına başarılar diledi.

ANAÇ: 'MİLLETİMİZDE MİLLİ GÖRÜŞ ÖZLEMİ VAR'

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Anaç ise bugün gerek yerel yönetimler olsun, gerekse merkezi yönetim noktasında Türk milletinde oluşan bir memnuniyetsizlik ve kırgınlık olduğunu vurgulayarak, “Milletimiz Milli Görüş anlayışının özlemini çekmektedir. Biz de hemşerilerimizin bu özlemini gidermek üzere kutlu yola çıktık” dedi.

'ÇORUMLU TEK SEÇENEKLERDEN BIKTI'

Çorumluların yıllarca tek seçenek olarak sunulan birbirinin aynısı olan partilerden bıktığını, artık gerçek bir değişim istediklerini savunan Anaç, “Zira merhum Erbakan Hocamızın dediği gibi gelinen noktada ‘Bir Milli Görüş vardır. Bir de diğerleri vardır.’ Hemşerilerimiz kendilerine dayatılan adaylara mahkum değildir. Çünkü artık Yeniden Refah Partisi vardır. Tek seçenek siz değilsiniz artık Yeniden Refah Partisi vardır” diye konuştu.

'BÖLEN DEĞİLİZ'

Yeniden Refah Partisi olarak bölen değil, bünyesinde toplanılan bir parti olacaklarını belirten Yaşar Anaç, şöyle konuştu: “Bugüne kadar hangi partiye oy vermiş olursa olsun, siyasi görüşü ne olursa olsun Çorum’da Milli Görüş belediyeciliğini tesis etmek üzere tüm hemşerilerimizi partimize üye olmaya, çalışmalara katılmaya, dua ve oylarıyla bu hasreti sonra erdirme konusunda katkı sağlamaya davet ediyorum.

SÖYLENECEK ÇOK SÖZÜMÜZ VAR, AMA...

Yeniden Refah Partisi’nin tüm teşkilatları, gönüllü kardeşlerimizle beraber samimiyet ve gayretle sahaya çıkmış bulunmaktadır. Bizler seferden sorumluyuz zaferi verecek olan ise Allah’tır. Aslında söylenecek çok sözümüz var tabi ki biraz da vaktimizde var. Son olarak şunu belirtmek isterim ki. Bizim aşkla, meşkle işimiz olmaz hemşerilerimizin de artık olmayacağını düşünüyoruz. Bizim için Çorum kara sevdadır. Kara sevdamız da Çorum’dur."

Son Güncelleme: 03.02.2024 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2024-02-03 16:22:09

Burada şairin kastettiği Allâh aşkı. Bir insanın diğer insana duyduğu aşk değil. Senin Allâh aşkıyla işin olmazsa saygı duyarız partisinin bileceği iş..

Avatar
Aşk 2024-02-03 17:00:40

Millette koltuk aşgı var . Çorum aşgı , millet aşkı olsa idi bir hizmet görürdük . H ibrahim efendi Muzafferin çimlerini bile sulamadan aciz kaldı . Hangi akıl hangi Ensar ilişkisi bunu aday gösterdi ise Allah .... versin . Kale de bir kentsel dönüşüm dediler 4 yıldır bir arpa boyu yol yokkkk.

Avatar
Vatandaş 2024-02-04 21:08:56

Aşkla Meşkle AKP nin eski ilçe başkanı büyümüşte Refah Partisinde karasevdaya düşmüş vay vay vay. SANA çok şey söylerdim de inancım ALLAH Korkum izin vermiyor. Nasip olursa bir gün yüzüne söylerim. EMİR OLUNDUĞU GİBİ DOST DOĞRU OL.MADEM seni çok gazlayip sahaya sürdüler kibir yapma işine bak.

Avatar
Mahmut 2024-02-03 19:31:28

İster sevinin ister üzülün gerçekten bu sefer ikinci seçeneğimiz olduğu için seviniyoruz ve kesinlikle nasipse yeniden refah partisine oyum

Avatar
Yeniden Refah Partisi 2024-02-04 08:09:03

Akp bu saatten sonra.....
Oyumuz YRP ne

Avatar
Çorumlu 2024-02-03 16:33:35

https://www.erzincannet.com/erzincan-bahce-kulturleri-enstitusunden-bagcilikta-yenilikci-mucadele-egitimi vb kurumlarımızdan belediyelerden bu şekilde bilgilendirici etkinlikler bekliyoruz

Avatar
Umut dünyası 2024-02-03 18:57:44

Bir kişi başkan seçilecek. Bütün adaylar havaya giriyor, kazanacaklarına ciddi ciddi inanıyorlar.
Benim anket sonucum:
Binamızda 20 seçmen var
Ak parti 16
CHP. 1
3 seçmeni bilmiyorum. Birinin anne babası ak partili, Genç evlilere de soramadım.
Okulda da birkaç CHP var, gerisi külliyen ak parti. Dünya umut dünyası.

Avatar
Seçmen 2024-02-03 22:52:11

Bugün ki konuşmasında Ayasofya'yı Hristiyanlara açacağını aleni olarak belirten bir adam benim liderim olamaz, oyumuz Refah Partisine hayırlı olsun.