Aşgın’a tavsiye: 'Vazgeç başkan bu aşktan'

Çorum Saadet Partisi ekonomik daralma zamanı düzenlenen konserleri eleştirerek, Belediye Başkanı Aşgın'a tavsiyede bulundu: 'Başkan vazgeç bu aşktan'...

02 Ekim 2023 Pazartesi 10:55
Aşgın’a tavsiye: 'Vazgeç başkan bu aşktan'

Saadet Partisi Merkez İlçe Mali İşler Başkanı Osman Savurgan, Çorum Belediyesi’nin ekonomik daralmanın yaşandığı günlerde düzenlediği konserlere dikkat çekerek, “Yaz bitti, başkanın konser aşkı bitmedi.”dedi.

ORTADA KRİZ VAR, BU AŞKTAN VAZGEÇ BAŞKAN

Konserlerin yersiz, amansız ve yakışıksız olduğunu savunan Savurgan, yaptığı yazılı açıklamada, şu görüşlere yer verdi:
“Çorum Belediyesi bütçesi ile düzenlenen onlarca konser ve düzenlenmesi planlanan konserlerin iptal edilmesi bu aşktan vazgeçilmesi gerekir AKP hükümetinin sebep olduğu ekonomik sıkıntılar en ağır şekilde ortadayken, hemen her gün yeni bir zam haberi ile vatandaşın alım gücü düşerken, vatandaştan alınan vergilerle ayakta duran Çorum Belediyesi'nin bütçesini konserlere harcaması israf ve ifsattan başka bir sonuç doğurmaz.

DEPREMİN YAKICI ETKİLERİNİ HATIRLATTI

Yakın zamanda ülke olarak yaşadığımız depremin insanımız üzerindeki etkileri, acıları, yıkımları ve kayıpları ortadayken onlarca konser düzenlemek eğlence tertip etmek bizim milletimizin milli ve manevi değerlerine, kültürüne zıt bir durumdur.

TUĞÇE KANDEMİR KONSERİ

Öyle ki 30 Ağustos'ta Piyade Astsubay Kidemli Çavuş Buğra Çalgay'ın şehit olması sebebiyle iptal olan Tuğçe Kandemir konserinin 3 Ekim'de yapılacak olması da başkanın konser aşkının bir göstergesi durumundadır.

Saadet Partisi olarak her zaman milletimizin milli ve manevi değerlerine sahip çıkacak yersiz ve yanlış her işin karşısında olacağız. her yanlış işi yapana da kardeşlik düsturu ile doğru olanı tavsiye etmeye devam edeceğiz.

Bu bağlamda Çorum Belediye Başkanı Sayın Halil İbrahim Aşgın'a konserlere son vermesini tavsiye ediyoruz.”

Son Güncelleme: 02.10.2023 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Konserve 2023-10-02 11:41:45

Bence de konsere gerek yok. otur evinde.

Avatar
süleyman adıgüzel 2023-10-02 12:57:46

bana osmanlı döneminin lale devrini anımsatıyor bir yanımız kavurga kavuruyor bir yanımız harman savuruyo

Avatar
Zavallı 2023-10-02 13:17:26

Herkes kendi açısından konuşuyor eleştirmek adına aklına geleni konuşuyor. Bu kafaya göre Çorum da hiç genç yok Çorum halkının kültür sanat neyine otursun evinde yada çevre illere gitsin demek istemiş şahıs. Çorum halkı da senin gibi mi düşünüyor istersen bir araştır bence Allahtan ülkeyi siz yönetmiyorsunuz.

Avatar
Mehmet 2023-10-02 13:41:06

Konserler olmalı gençler için enazından böyle organizasyonlar olmalı bunlar sosyal ihtiyaçlar konserlerler tiyatrolar futbol maçları gibi tasarruf yapılacaksa başka şeylerde yapılmalı

Avatar
Hafta kötü başladı başkana 2023-10-02 13:51:10

Başkan üniversitenin sana daha. Çok ihtiyacı var bence geri dön oraya .. samimi söylüyorum , başkanlık senin harcın değil

Avatar
Veli 2023-10-02 15:47:53

Geclerin zaten kulaginda Muzik eksik olmuyo sanal alemde gezip duruyolar gerek yok para harcayip sanatci getirmeye demode seyler bunlar

Avatar
bAŞKan 2023-10-02 11:40:33

zaten seçimler geldi çattı. AŞK adam yapsın icraatlerini.

Avatar
vatandaş 2023-10-02 12:16:50

bu ilçe başkanına tavsiyede bulunalım 50 yıllık kızılırmak holdingin nasıl çağ atladığını araştırsın. ülkemize ve şehrimize nasıl bir hizmeti yada hezimeti olmuş bir baksın. sonra doya doya basında anlatsın bizde doya doya dinleyelim.