Bağcı'dan adaylık açıklaması

AK Parti Çorum eski Milletvekili Cahit Bağcı, erken seçim ve adaylığına dair açıklama yaptı

25 Nisan 2018 Çarşamba 15:27
Bağcı'dan adaylık açıklaması

AK Parti Çorum eski Milletvekili, Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Daimi Üyesi  Doç. Dr. Cahit Bağcı, seçimler ve adaylığı konusunda açıklamada bulundu.

Bağcı, 1 Eylül 2016’da CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Daimi Üyesi olarak atandığını belirterek, Bize tevdi edilen bu vazifenin son derece önemli, değerli, onurlu ve özel bir vazife olduğu bilinci ve sorumluluğu ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz.

Bir nefer olarak AK Partili âidiyeti içinde bize, nerede, hangi konumda ihtiyaç duyulursa görevimizi orada layıkıyla yerine getirmeye çalışırız.” dedi.

Bağcı 24 Haziran’da yapılacak erken seçimle ilgili olarak da 24 Haziran 2018’de kurulacak sandık ile hiç kuşkusuz aziz milletimiz iradesini Yeni Türkiye’den yana kullanacak ve Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulacak Yeni Türkiye’nin, Lider Ülke Güçlü Türkiye’nin yolunu açacaktır. Buna olan inancım ise tamdır.
Milletimiz yüksek feraseti ve sağduyusu ile Türkiyeye karşı sözde güç merkezlerinde yürütülen ‘Erdoğansız Türkiye’ projelerini, PKK ve FETÖ başta olmak üzere hainler ve terör örgütleri üzerinden ülkemize diz çöktürmeye ve işgal etmeye çalışanları, dört koldan ülkemize, demokrasimize, devletimize ve hükümetimize saldıranları, siyasi mühendislikleri ve ekonomik operasyonları, tüm komplo, senaryo, oyun ve hesapları her zaman olduğu gibi yine bozarak boşa çıkaracak, oyun kurucuları, aktörleri, mihrakları, kaos tüccarları, onların taşeronları, figüranları ve piyonlarını sandığa gömecektir. 24 Haziranda yüce türk milletinin yüksek feraseti kazanacaktır. Seçimlerin devletimizin ve milletimizin bekası, ülkemizin dirliği, birliği, bütünlüğü, huzuru, güveni ve istikrarının korunması ve artırılmasına vesile olmasını dilerim.” şeklinde açıklamada bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kağan 2018-04-25 15:39:48

mümkünse eskilerde gelmesin. çorum'da vekillik yaptığın sürede ne faydanız oldu memlekete?

Avatar
Ahmet Zerdari 2018-04-25 23:17:18

Allah rızası için bir durun artık .Murat Yıldırım, Cahit Bağcı ,Agah Kafkas, yeter artık .Seçilme yaşı 18 ‘ e düştü .Yeter bir durun artık ya.

Avatar
Ahmet 2018-04-26 09:31:24

Bağcı nin kime ne faydası oldu. Memlekete ne faydası oldu. Hangi sorunu çözdü. Ne zaman şöyle arkasına dönüp bakabil di. Birinci derece yakınları dahil olmak üzere hangi garibin yarasına merhem oldu. En büyük sermayesi olan Cumhurbaşkanım çok yaşa ile sosyal medyadan hep şov yaptı. İktidarın rutin yatirumlari

Avatar
Valdo 2018-04-26 08:27:12

Memlekette eski vekiller şimdiye kadar ne yaptılar mevcut vekiller ne yaptılar. Belediye başkanı Külcü ve şimdiki başkan Zeki Gül ne yaptı. Hatta Gül kendi deyimiyle şeffaflıktan bahsetti ilk göreve geldiği gün başka söze gerek var mı?

Avatar
Mehmet 2018-04-26 19:43:34

Cahit Bağcı çoruma milletvekiliğinde ne yaptı da şimdi aday oluyor ben kendi adıma söylüyorum Cahit Bağcı aday olursa seçime oy kullanmaya gitmem yeter Cahit yeter Cahit halkdan nasıl oy isteyeceksin

Avatar
Vedat 2018-04-26 23:51:53

Sayın Bağcı aday olmadan önce Gül ve Davutoğlu nu öven twitlerini silmeyi unutmasın.Tavsiye ederim.

Avatar
Havaalanı 2018-04-27 02:29:50

İçin bir demet bile vermedin git ankaradan aday ol istemiyoruz

Avatar
Ali 2018-04-25 21:20:35

Kağan haklı. Murat beyde dolaşmasın. Birde Karadağı deneyelim . Amasyalı ama olsun