Bahçeli hemşehrimizi ikinci kez ağırladı

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Ankara’nın Altındağ İlçe Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı’yı bir kez daha makamında ağırladı.

22 Eylül 2023 Cuma 18:42
Bahçeli hemşehrimizi ikinci kez ağırladı

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Ankara’nın Altındağ İlçe Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı’yı bir kez daha makamında ağırladı.

Deprem yaralarını sarmak için Osmaniye’de olağanüstü hizmetler yapan Altındağ Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı’yı daha önce telefonla arayıp teşekkür eden MHP Lideri Bahçeli, ardından da Balcı’yı makamında ağırlayıp, memleketi Osmaniye’ye sağladığı hizmet ve imkanlar için bizzat teşekkür etmişti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli geçtiğimiz gün, Başkan Asım Balcı’yı tekrar makamında ağırladı.

Asım Balcı, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“Bugün, MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli Beyefendiyle yeniden bir araya gelerek çalışmalarımızla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Nazik kabulleri ve destekleri için şükranlarımızı sunuyoruz.”
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osmancıkli 2023-09-23 00:09:57

MHP yi kapatalım topluca AKP'ye katilalim

Avatar
Alacalı doktor 2023-09-22 19:57:04

Ankara büyüükşehir belediye başkan adayı olacak herhalde. Hayırlı olsun

Avatar
Okuyucu 2023-09-23 21:22:07

Artık (AKM) Adeler kalkınma milliyetçi partısi var. Yani AKP- MHP değil. AKM Partisi.

Avatar
recep 2023-09-23 22:11:16

AKP ve bunun gibi sürü üyeleri uzun süre MHP düşmanlığı yaptılar..ne zamanki reisle bahçeli anlaştı hemen hepsi MHP'li sevici oldu...imam hatipli ama ülkücü dedikleri insanlara kafir gibi davranıyorlardı...biraz utanma olur insanda..ne oldu ne oldu..değişen ne

Avatar
Baki 2023-09-24 23:19:11

Düne kadar hiç sevmezlerdi ülkücüleri ,ocü gibi bakarlardi ne oldu da şimdi böyle oldu,yapma bahçeli boyle