Bakan Soylu Çorum'da

İçişleri Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Çorum'a geldi.

01 Mayıs 2023 Pazartesi 17:10
Bakan Soylu Çorum'da

İçişleri Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Çorum'a geldi.

SOYLU'YA YOĞUN SEVGİ

Seçim çalışmaları kapsamında Çorum'a gelen Bakan Soylu, Devlet Tiyatro Salonu önünde gerçekleştirilen halk buluşmasına katıldı. Soylu platorma çıkarak vatandaşların coşkulu sevgi gösterisine karşılık verdi.

MİTİNGE KİMLER KATILDI?

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Çorum eski Milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Murat Günay, AK Parti Çorum Milletvekili Adayları Av. Yusuf Ahlatcı, Oğuzhan Kaya ve Zeki Gül, parti yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

CEYLAN DA ÇORUM'A GELDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Çorum programına AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da katıldı.

CEYLAN'A BİR GRUP TEZAHÜRAT ETTİ

Ceylan'a, alanın ön tarafından kümelenen bir grup genç tarafından sık sık tezahürat yapıldı. Ceylan, tazahüratların Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Soylu için yapılmasını istedi. Milletvekili Ceylan'ın açılış konuşmasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kürseye gelerek halka hitap etti.

SOYLU'DAN TREN AÇIKLAMASI

Soylu konuşmasının ağırlığını genel gündem, 14 Mayıs seçimleri ve terörle mücadeleye ayırırken, Çorum'un demiryolu ve hızlı tren beklentisine ilişkin ise "Çorum'da tren önümüzdeki yıl başlayacak ve bu hasret bitecek." ifadelerihni kullandı.

Son Güncelleme: 02.05.2023 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum... 2023-05-01 19:39:45

Ben 14 mayista sandiga gidersem darbecimi olacagim bunu biri aciklasin!

Avatar
Gariban 2023-05-01 18:19:33

Düz memur alım gücünü bitirdiniz bugün yeni göreve başlayan memur 11590 maaş alıyor kirasını mi odesin faturalarini inşAllah en kısa sürede girersiniz

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-05-01 17:30:52

Çorum Polis Meslek Okulunu ve Çorum Polis Moral Eğitim Merkezinin açılışını yapacaklar. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. SENELERDİR Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Tosyalı 2023-05-01 17:34:54

Tosyada Tosya Iskilip yolu bekliyor denildi.
MÜJDE BEKLİYOR.