Başkan Külcü de istifa edebilir

Sabah gazetesi yazarına göre Külcü'nün de istifası istenebilir

20 Ekim 2017 Cuma 22:30
Başkan Külcü de istifa edebilir

Siyaset gündemi şu aralar istifa etmesi istenen ve beklenen belediye başkanları isimleri ile meşgul. 

İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasının ardından Düzce ve Niğde Belediye Başkanları istifa etti. Ancak Ankara, Bursa ve Balıkesir Belediye Başkanları'nın istifaları da gündemdeki sıcaklığını koruyor. 

Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür de bugünkü köşesinde Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün de istifasının istenebileceğini söyledi. 

Övür'ün 'Kefil olunca sormadım, şimdi neden sorayım' başlıklı bugünkü yazısının bir bölümünde Çorum geçiyor. Övür, belediye başkanlarının istifası ile ilgili sürprizler de beklendiğini belirterek, "... Çok istekli görünmese de ilk adımı Kadir Topbaş attı. Arkası da Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Niğde Belediye Başkan Faruk Akdoğan'ın istifasıyla geldi. Şimdi sırada Melih GökçekRecep Altepe ve Ahmet Edip Uğur var.

Bu arada sürprizler de bekleniyor.

Sayı çok fazla olmasa da Ordu, Çorum ve Gaziantep'le birlikte İstanbul gibi büyük illerdeki birkaç ilçe belediye başkanının da istifa etmeleri şaşırtıcı olmayacak." diyor. 

Öte yandan Başkan Külcü ise AK Parti Genel Merkezi'nin Çorum Belediyesi ile ilgili yaptığı son ankette memnuniyet oranını yüzde 75 olarak açıklamıştı. 







Son Güncelleme: 21.10.2017 00:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa selman 2017-10-20 23:44:10

Tabi tabi .. alsınlar görevden..
İstifa etsin Külcü
Akparti 15 yıldır Çorum a atadığı tek doğru ismi de alsın.. alsın ki salim uslu , asc , Mehmet Karadağ, heykeli dikilesi hoca murat yıldırım, Halil ibrahim kaya , Merzifon havaalanına Çorum ismini yazdıramayanlar daha çok hizmet etsinler memlekete ..

Avatar
Serra 2017-10-21 10:26:11

Ak parti kurulurken milli görüş de yetişen dava diye evini çocuklarını düşünmeden bu uğura kendini adamış kardeşlerimiz vardı yola cihat diye çıkmış lardı şuan baktığımızda kişisel menfaatler koltuğun verdiği gücle zengin olanlar Rabbim herşeyi görüyor önemli olan yarın göxümüzü yumduğumuzda vereceğimiz hesap dünyada hesap yok sadece görevden alınma Rabbim cizgimzden ayırmasın

Avatar
Ali murat 2017-10-21 09:26:28

Külcünün hataları olabilir. Fakat çorum milletvekilleri çorumda gezebiliyorsa Muzaffer külcünün yaptığu hizmetler sayesinde. 15 yılda vekiller ve il başkanlarının ne mahareti varmış bilenler söylesin . Akbabalar boş durmuyor

Avatar
Valdo 2017-10-21 12:41:26

istikbal rumuzlu kardeşim kısaca özetledi anlayan anladı. sayın cumhurbaşkanımız eli değmişken vekillerde alsın. gerçekten iyi insanlar makama gelsin bu arada zeki gül'ü de unutmasınlar.

Avatar
hadi inşaallah 2017-10-21 15:30:44

külcü hak ettiğini bulur allah gerçeği çarpıtanları imhal eder ama ihmal etmez.belediyenin tüm yetkilileri değişmeli yeter artık.

Avatar
Erkan 2017-10-21 11:15:10

Sayın Serra milli görüş mu kaldı. En az yarısı ....ye bulaşmış durumda. Zaten Ak Parti de ki yenileşme de bundan. Üstelik Ak Parti milli görüş partisi değildir. Turkiye de yuzde elli ve corum da yüzde 65 oy almıştır. Bu demektir ki Ak Parti toplumun bütün kesimlerini kucaklamıştır. Ne zaman ki bu kucaklamadan uzak kaldı ve yarısı bulasıklı Milli görüş on plana çıktı. Ak Parti iste o zaman zorlandı. İsrarla Ak Parti milli görüşündür derseniz o zaman Ak Parti sorun yaşar. Sayın Cumhurbaşkanınızda bunu bildiği için adına metal yorgunluğu dedi ve yenileşme meşalesini yaktı. Ancak bulaşıklilar boş durmuyor. Su anda Ak Parti de bir güç mücadelesi var. Bilineki bu mücadeleyi Sayın Cumhurbaşkanımız kazanacak ve Türkiye kazanacak. İste o zaman defolularin hevesi kursağında kalacak. Ama bunlar bukalemun gibi oldukları için anında renk degistirebiliyorlar ve her zaman Tayyip Erdoğan çok yaşa diyebiliyorlar. Aman dikkat. Allah Ak Partinin ve Turkiye min yolunu açık etsin.

Avatar
Çorumlu 2017-10-21 11:49:36

Basiretsiz o kadar siyasetçi varken Çorum'da Külcü başkanın bu kadar hizmeti varken Çorum'da onun sayesinde gezen mv varken onu almazlar mv hepsini alsınlar zaten bir işe yaramıyorlar boş adam hepsi

Avatar
İstikbal 2017-10-21 12:26:42

Yani anlayacağınız bir dönemin sonu geliyor desenizya.Geçmişte biri kürsüden şöyle diyordu.Bu ateşi yakan bu hareketi başlatan muhtereme selam olsun diyordu.Bizde diyoruz ki bu temizliği başlatan bu ateşi yakan reise Allah razı olsun diyoruz.Sanırım ikisi aynı şey değildir. Anlayan anladı galiba.