Bayat’a doğalgaz

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum’un Bayat ilçesini doğalgazla buluşturacakları bilgisini paylaştı.

03 Eylül 2021 Cuma 12:35
Bayat’a doğalgaz

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum’un Bayat ilçesini doğalgazla buluşturacakları bilgisini paylaştı.

Ahlatcı, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Başkan Yardımcıları Erhan Yumlu, Abdulbaki Kartancı, Bünyamin Aydemir ve Mücahit Keskinel ile birlikte Bayat’ı ziyaret etti.

AK Parti heyetini, parti binası önünde Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Kadın Kolları Başkanı Hatice Kara, Gençlik Kolları Başkanı Bayram Demirtaş, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat yönetimi karşıladı.

İlçe Başkanlığı ziyaretinde, AK Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu birer konuşma yaptı.

Çorum Gaz Genel Müdürü Kasım Kahraman’dan Bayat ilçesine doğalgaz sözü aldıklarını belirten Ahlatcı, halka hizmet, hakk’a hizmet düsturu ile Bayat’ta hizmet noktasında çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediklerini belirten Ahlatcı, “İlçemize değer katan projelere hep birlikte imza atmaya devam ediyoruz. 2023 yılında inşallah Bayat İlçemizi doğalgazla buluşturacağız.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAS ÇORUMLU 2021-09-03 12:42:39

Niye 2023? Oğuzlar doğalgaz kullansın Bayata gelince 2023. Bu hizmeti getirmek çok mu zor? Bal yapmayan arılar kovana zarar verir.

Avatar
Çorum'lu 2021-09-03 13:22:57

2023 olmadı 2053 oda olmadı 2071, insanları kandırmanın en güzel yolunu buldular. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

Avatar
Oguzlar 2021-09-03 15:06:48

Oguzlar dan birde vekil çıkarsak oguzlar o zaman bakın baraj yeter ve iş kapısı demektir

Avatar
Ali 2021-09-04 12:00:58

Bayat daha çok hizmet bekler...Böyle küçük işlerle meşgul etmeyin Bayat'ı:) Bayat Tosya arası otoban da isteriz,dogalgaz yetmez! !!!