Belediye’ye tepki: ‘Yok sayılıyoruz’

Gelecek Partisi İl Başkanı Barış Coşgunsu, Çorum Belediyesi’ni partizanca davrandığını iddia etti.

21 Temmuz 2022 Perşembe 14:28
Belediye’ye tepki: ‘Yok sayılıyoruz’

Gelecek Partisi İl Başkanı Barış Coşgunsu, Çorum Belediyesi’ni partizanca davrandığını iddia etti.

'BELEDİYE DAVET ETMİYOR'

Coşgunsu, yaptığı yazılı açıklamada, Çorum Belediyesi tarafından yapılan tüm organizasyonlarda Gelecek Partisi İl ve Merkez İlçe Başkanlığı’nın yok sayıldığını ve görmezden gelindiğini savundu.

BİRLİK VE BARABERLİKTEN DEM VURANLAR...

Her konuşmalarında birlik, beraberlik ve kardeşlikten söz edenlerin bu söylemlerinin artık kendileri için bir anlam taşımadığını vurgulayan Barış Coşgunsu, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Ne yazık ki şehrimizde ayrımcılık söz konusu. Maalesef kendilerinden olmayanı yok sayıyorlar. Kendileri gibi düşünmeyen, kendileri gibi hareket etmeyenleri yok sayan zihniyeti asla kabul etmiyoruz. Şehrimizde bu yıl 37.’si düzenlenen Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali’nin açılışına da davet edilmedik. Şehrimizin bütününü kapsayan böyle bir organizasyonda da yok sayılmamız bizleri ziyadesiyle üzmüştür.

FESTİVALLER TOPLUMSAL ORGANİZASYONLAR

Festivaller bir şehrin tün renklerini bir araya getiren toplumsal organizasyonlardır. Ama ne yazık ki her söylemlerinde birlik, beraberlik ve kardeşlikten söz edenler yine ayrımcılık yapmaktadırlar” diye konuştu.

AŞGIN'A MESAJ: 'SON VER BU İŞE'

 Gelecek Partisi iktidarında bu tür ayrımcılıklara son vereceklerini dile getiren Barış Coşgunsu, “Belediye Başkanı seçildikten sonra parti rozetini bir kenara bırakmalıdır. Belediye Başkanı şehrin tüm renklerini kucaklamalı ve kesinlikle partizanca davranmamalıdır.

Görüyoruz ki Belediye Başkanımız Sayın Dr. Halil İbrahim Aşgın da partizanca davranmaktadır. Kendisinden bu tutumuna biran önce son vermesini bekliyoruz.”

Son Güncelleme: 21.07.2022 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahattin 2022-07-21 14:49:23

Siz bu milletin gönlünde yoksunuz ki. Belediye çağırsa ne olur çağırmasa ne olur.

Avatar
Halk 2022-07-21 20:50:20

Yav belediye neden yok sayıyorsunuz, ne kadar ayıp. Bak küsmüşler

Avatar
Adam haklı 2022-07-21 14:50:15

Türkiye Cumhuriyet inde yaşayan her Türk vatandaşı eşit haklara sahiptir.Anayasa kitapçığı kaynak.

Avatar
Mert 2022-07-21 15:13:56

Deva partisi Düzce'de yerli halkla mardin'den gelen mevsimlik işçilerin kavgasında taraf tutarak yerli halka suçlayıp mevsimlik işçileri memleketinde ziyaret ettiği gün kaybetti, hükümet ise işgüzarlık yapmak için Mardin mitinginde halkın bir kesiminin anlayacağı kürtçe müzikle miting yaptığında.

Avatar
Ali 2022-07-21 16:07:52

Alilik nerede kaldı.

Avatar
Murat 2022-07-22 08:09:50

Zilletin işi yok

Avatar
Hayri Doğan 2022-07-22 09:33:52

Bilbordalar gazeteler internet heryerde var. Ne zaman yapılacağı yazıyor. Başkanda her yerde etkinliklere vatandaşları davet ediyor. Özel davet mi bekleniyor. Gelmek isteyen gelir.