Bir twit attı, ortalık karıştı

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’nın paylaştığı bir twit İskilip’te tepkilere neden oldu.

25 Haziran 2019 Salı 14:00
Bir twit attı, ortalık karıştı

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’nın paylaştığı bir twit İskilip’te tepkilere neden oldu.

İskilip’in Sesi’nde yer alan habere göre, İYİ Parti İl Başkanı ve MHP'den 1 Kasım seçimlerinde aday adayı olan Bekir Özsaçmacı kendisine ait twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bizim buralarda ipe urgan derler, urgana Merzifon'dan getirdiğimiz eşekleri bağlarız. Bursalılar da İskilip'ten getirip bağlıyorlar" ifadelerine yer verdi.

Söz konusu paylaşım hem MHP teşkilatlarında hem de İskilip'te büyük tepkiye neden oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti İskilip İlçe Başkanı Ömer Sardonat "İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı ilçemizin adını kullanarak, biz İskiliplilerin ve İYİ Parti İskilip ilçe teşkilatı olarak asla kabul etmediğimiz ve uygun bulmadığımız bir twit atmıştır. Bizim için İskilipli her bir şahıs insan olmanın en üstün özelliklerini taşımaktadır.

Böyle bir açıklamayı kesinlikle kabul etmiyoruz. İYİ Parti İskilip teşkilatı olarak her İskilipliye, her nerede yaşarsa yaşasın saygımız sonsuzdur. Bütün hemşerilerimden şahsım ve teşkilatım adına özür diliyorum" dedi.

Aynı paylaşımın altına İYİ Parti İskilip Belediye Başkan adayı Muhsin Kocasaraç da açıklama yaptı. Kocasaraç, "Ömer başkanımın açıklamasına katılıyorum ve İl başkanının haddini aşan bu açıklamasını şiddetle kınıyorum İskilip adını kullanarak İskilipli hemşehrilerimi rencide etmek kimsenin haddine değildir ve bu konuda genel merkez nezdinde de konunun takipçisi olacağız Burada şunu belirtmek isterim ki bir kişinin yanlışından dolayı İYİ PARTİ ve Genel Başkanımızı eleştirmekte hiçbir hakkaniyete uymaz lütfen bu konuda dikkatli olalım selam ve saygılarımla"dedi.

Son Güncelleme: 26.06.2019 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Baba Bozkurt 2019-06-25 20:46:54

Partisine İP denilmesinden hareketle bir eleştiri yapmaya kalkmış.Ama özrü yaptığı gaftan büyük olmuş.Eski vakitlerde bir padişah varmış.Tellal salmış.'Biri bir gaf yapsın,özrü gafından büyük bir gaf olsun.'demiş.İp,urgan eşek,Merzifon,İskilip benzetmeleri ve eşleştirmeleri de bu duruma dönmüş.Yahu,Sen bir partinin il başkanısın.İskilip ilçesi de oy istemeye gideceğin bölgelerden biri,hangi yüzle oy istemeye İskilip ilçesine,köyüne,kasabasına gideceksin?Ahalinin tavrı ne olur?Düşündün mü?Siyaseti bilmiyorsun.Kendini zorlama,bu işi hemen bırak kendine başka bir meşgale bul.Büyük öğüdüdür.

Avatar
Çorumlu 2019-06-25 14:26:17

Çapsız adamları il bşkn yaparsanız olacağı bu hemen istifa etmesi lazım yakışmamış

Avatar
İskilipli 2019-06-25 18:03:31

Ortalıkda eşşekler kalmamış deniyordu ama halen var demekki

Avatar
Teyo pehlivan 2019-06-25 19:55:02

Soyadına yakışır bir tiwit öz olarak saçmalamış

Avatar
İP 2019-06-26 11:46:51

BU İP'LİLER ÇORUMLULARA HAKARET ETMEYE BAYILIYORLAR DAHA ÖNCEDE İP'Lİ BİR MİLLETVEKİLLERİ HAKARET ETMİŞ Dİ ÇORUMLULARA HAKARET ETMEYE DOYAMADILAR İP LİLER ALLAH DOYURSUN

banner165