Birlikte esnaf turu yaptı, belediye yönetimini övdü

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum Belediyesi'nin AK belediyecilik anlayışının en güzel örneğini sergilediğini söyledi.

11 Ekim 2021 Pazartesi 21:59
Birlikte esnaf turu yaptı, belediye yönetimini övdü

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum Belediyesi'nin AK belediyecilik anlayışının en güzel örneğini sergilediğini söyledi.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Gazi ve İnönü caddelerinde esnaf ziyareti yaptı. Esnaflarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Kavuncu, daha sonra Başkan Aşgın ve yardımcılarıyla belediyede bir araya gelerek belediye yatırım ve hizmetlerini değerlendirdi. Başkan Aşgın liderliğindeki belediye yönetiminin göreve başladığı günden bugüne kadar başta belediyenin temel hizmetleri olmak üzere gerçekleştirdikleri önemli yatırımlar ve projeler ile başarılı çalışmalara imza attığını dile getiren Kavuncu, “Eser ve hizmet siyaseti anlayışıyla aşkla çalışan Çorum Belediye’miz AK Belediyecilik anlayışının en güzel örneğini sergilemektedir. Seçim vaatleri arasında yer alan projeleri kısa sürede bir bir hayata geçiren Belediyemiz Çorum’un çehresini değiştiren önemli eserleri hemşehrilerimizin hizmetine sunmaktadır” şeklinde konuştu.

Özellikle tarihi ve kültürel mirasın ortaya çıkarılması ve halkın talep ve beklentileri doğrultusunda birbirinden nitelikli yatırımların Çorum’a kazandırılmasında büyük pay sahibi olan Başkan Aşgın’ı ve ekibini tebrik eden Kavuncu, “AK davamıza çalışmalarıyla katkı sunan herkese minnettarız. Yerelde belediyemiz, Ankara’da bizler hizmet ve yatırımların en iyisinin Çorum’a kazandırılması için halkımızın bize verdiği görevin bilinci ve sorumluluğuyla gayretle çalışıyoruz. Valimiz, milletvekillerimiz, il başkanımız, belediye başkanımız, teşkilatlarımız ve tüm paydaşlarımızla birlikte çalışarak bölgesinin parlayan yıldızı gelişmiş, kalkınmış Çorum’u, 2023’le yeni bir çağa girecek olan Türkiye’mizde hakkettiği yere ulaştıracağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2021-10-12 00:21:06

Çorumu ve Çorumluları 20 senedir uyutuyorlar. Çorum'un reçetesi 4 tane Bağımsız Milletvekilleri ve Çorum Bağımsız Belediye Başkanı seçilmelidir. Çorum her zaman Üvey evlat. Çorum her zaman çantada keklik. Uyumaya devam Çorum.....

Misafir Avatar
Yok yav 2021-10-13 17:27:12 @Çorum'lu

Belediye hizmet yapıyormuş.Kendi,kendilerini övüyorlar.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Garip 2021-10-12 09:28:45

Tabi öveceksin Bağ eviyin önüne kadar Belediye asfalt yol Yapar kum ve parkeni getirirse översin Allah biliyor bunları

Avatar
Seni kim beğensin 2021-10-12 08:23:31

:)

Avatar
Zor 2021-10-12 08:53:38

Ziyaret edilen esnaflar belli kişiler. Gerçekten tçrast gele esnaf gezmesi zor. Nedeni belli, sonuç belli

Avatar
Ali Rıza 2021-10-20 01:29:25

Kim kimi övmüş. Başkan vekili mi, vekil başkanı mı?

Avatar
Recep 2021-10-20 01:30:08

Körler sağırlar birbirlerini ağırlar gibi olmuş. Üzgünüm ama böyle yani.

Avatar
Erol 2021-10-20 01:31:29

Başkan sosyal medya da ne paylaşsa kiminle bir araya gelse HİZMETLERİ AŞK İLE İSTİŞARE ediyor. Lütfen rica ediyorum; Şu istişareler bitsin de hizmet edin. Külcü Başkan'ın yarım kalan işlerini bitirin yeter.

Avatar
Alperen 2021-10-20 01:32:26

Bırakın şu foto paylaşmasını bıktırdınız. Lütfen lütfen lütfen.