Bu mesaj Çorum'a

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’un temel sorunlarını yakinen bildiğini belirterek, kentin geleceği için çalışacaklarını açıkladı.

16 Nisan 2023 Pazar 14:04
Bu mesaj Çorum'a

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’un temel sorunlarını yakınen bildiğini, şehri tüm ilçeleriyle birlikte bir bütün olarak gördüğünü belirterek, kentin geleceği için hep birlikte çalışacaklarını açıkladı.

GÜNDÜZ ÇORUM, AKŞAM SUNGURLU

MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, dün gündüz saatlerinde kent merkezinde Eğridere Çarşısı esnafını gezdi. Esnafla sohbet ederek hayırlı işler dileyen Kayrıcı, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisi MHP’ye destek istedi.

Kayrıcı, akşam da Çorum'un Sungurlu ilçesinde bazı çay ocakları ve kahvehaneleri ziyaret ederek hemşehrileriyle sohbet etti.

ERDOĞAN VE CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU

Cumhur İttifakı’nın önemine dikkat çekerek, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mutlaka yeniden seçilmesi, Cumhur İttifakının da çoğunluğu elde edecek bir sayıyla temsil edilmesi çıkması çalışacaklarını vurguladı.
Çorum’u tüm ilçeleriyle bir bütün olarak gördüğünü anlatan Vahit Kayrıcı, kentin temel sorunlarını yakınen bildiğini anlatırken, Çorum’un geleceği için çalışacağını söyledi.

ARİFEGAZİLİ VE DEMİRŞEYH’TE İFTARA KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Sungurlu’nun Arifegazili ve Demirşeyh köylerinde düzenlenen iftar davetine katıldı.

Kayrıcı, dün akşam Sungurlu İlçesi’ne bağlı Arifegazili ve Demirşeyh köylerinde muhtarlık ve köy dernekleri tarafından organize edilen iftar programlarında hemşehrileriyle bir araya geldi. İlk olarak Demirşeyh’e geçen ve köy halkıyla sohbet eden Kayrıcı, ardından da Arifegazili köyüne gitti.

Arifegazili’de düzenlenen iftarda MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, MHP Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin ile birlikte bazı siyasi partilerin yöneticileri de yer aldı.

Kayrıcı, kendilerini köy halkıyla aynı sofrada buluşturan köy muhtarları ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kayrıcı, Kadir Gecesi mesajında ise Türk-İslam alemi için birlik ve beraberlik niyazında bulundu.

Son Güncelleme: 16.04.2023 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yandaslik diz boyu 2023-04-17 09:05:11

Habercim 19 komple mhp'li olunca Vahit Kayirici'yi surekli haber yapiyor. Olumsuz hibir yorumu da yayinlamiyor editor olacak yavsak. Iste yandaslik bu. Isine geldigi gibi haber yapiyorlar, gorende mhp Corum'da patlama yapacak zannediyor. Iddia ediyorum mhp Corum genelinde 20 bin oy alamaz.

Avatar
Adammmmm 2023-04-16 15:39:25

Adamsın sayın vekilim. Resmen cCc ye hız geldi

Avatar
Çorumlu 2023-04-16 15:51:58

Türküm doğruyum...diyemiyorsun BOP a destek veriyorsun.Ayaklar altındasın her türlü milliyetçilik ile tabiki baraj altındasın.