Bu sözler İYİ Parti’ye

İYİ Parti temsilcilerinin Çorum Ülkü Ocakları’na yönelik yaptığı açıklamalara Cumhur İttifakı Seçim Komite Üyesi Tevfik Kılınçoğlu’ndan sert tepki geldi.

29 Mart 2024 Cuma 15:35
Bu sözler İYİ Parti’ye

İYİ Parti temsilcilerinin Çorum Ülkü Ocakları’na yönelik yaptığı açıklamalara Cumhur İttifakı Seçim Komite Üyesi Tevfik Kılınçoğlu’ndan sert tepki geldi.

'ÇAMUR ATMA YARIŞINA GİRDİLER'

Seçime sayılı günlerin kaldığı şu anlarda, halkın bu kararlılığını görüp ve de halkta istediği karşılığı bulamayanların karalama ve iftira kampanyalarına başladığını belirten Kılınçoğlu, “Geçtiğimiz günlerde seçim koordinasyon merkezinde verilen iftar mekanının duvarında asılı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Dr.Devlet Bahçeli resimlerinden rahatsız olmuşlardır. Rahatsızlıkla kalmamış iftira ve hakaretlere yeltenen bu şahıslar birde geçmişte nail oldukları kimliklerin arkasına sığınarak, varmış gibi gördükleri hayali senaryolar ile çamur atma yarışına girmişlerdir.”dedi.
Kılınçoğlu, seçmenden oy devşirme amacıyla kirli oyunlar içine girenlerin kazdıkları kuyuda boğulacağını belirterek, açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi:

'AİT OLDUĞUNZ PARTİDE YASAK'

“Şimdi ait oldukları partide bozkurt yapmanın, Alparslan Türkeş’in resminin asılmasının yasak olduğunu bilmezlermiş gibi bizlere başbuğ sloganları atmaya kalkmaktadırlar. Güya bizlere ayar verdiklerini düşünenler başbuğumuzun resminin olmadığını ima etmektedir. Seçmenden oy devşirme amacı ile bu kirli oyunlara başvuranlar, Alparslan Türkeş’in büyük posterini göstermemektedirler. Ablalarından çamur atma emri alanlar, kazdıkları kuyuda kendilerinin boğulduklarının farkında değiller.

'DÜNYANIN EN BÜYÜK GENÇLİK TEŞKİLATI'

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın değişmez kurucu lideri Başbuğu Alparslan Türkeş’tir. Lideri Dr. Devlet Bahçeli beyefendidir. Ülkü Ocaklı gençler emir ve talimatlarını sadece liderimizden ve genel başkanımızdan almaktadır. Geleceğimizin teminatı olan genç bozkurtlar bu kutlu ocakta Türkeş’in doktrin ve kitapları ile yetişmektedir. Dünya üzerinde en büyük gençlik teşkilatı olan bu kutlu ocağımızda dönek bireylere ve fırıldak siyasetçilere yer yoktur.

6’LI MASANIN MEZELERİNİN BİZDE KARŞILIĞI YOK

Daha düne kadar terör sevicilerin masanın altında saklandığı 6’lı masanın mezesi olanlar, bizlere çamur atamazlar. Bu aymazların bizde karşılığı yoktur. Olmayan sadakat nidalarını ablalarına saklamalarını ve gittikleri yerin iyisi olmalarını öneriyoruz.

'ASLA DÖNENLERDEN, SATANLARDAN, OLMAYACAĞIZ'

Bizim partimiz, bizim davamız, bizim ocağımız ve bizim yeminimiz. Sizlere de hatırlarız; Mücadelemiz Milliyetçi Türkiye’ye, Turan’a kadardır! Mücadelemizde hiçbir engel tanımayacağız! Dönenlerden olmayacağız! Satanlardan olmayacağız! Kaçanlardan olmayacağız!”

Son Güncelleme: 30.03.2024 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2024-03-29 16:38:24

Habur rezaleti, megri megri,Osman Öcalan, yüzlerce taviz ihanet,eğer Allah ın varsa çıkda birini söyle,tribünlere oynama...

Avatar
Göktürk 2024-03-29 16:43:26

Çorumda MHP nin adayı yokki,kraldan daha çok kiralcik yapiyolar bazıları,oylar artık zafer partisine

Avatar
Halil 2024-03-29 22:54:47

Çorum'da aday neden yok MHP nin bu ayıp yeter Parti'ye nokta nokta

Avatar
Göktürk'e 2024-03-30 04:23:13

Kesinlikle ZAFER kardeşim