Büyük değişim iddiası!

AK Parti'de asıl büyük değişim için hazırlıklar yapıldığı iddia edildi.

04 Temmuz 2023 Salı 10:17
Büyük değişim iddiası!

Seçimlerde milletvekillerinin çoğunun değişmesi, 3 dönem kuralının uygulanması gibi radikal kararların alındığı AK Parti'de asıl büyük değişim için hazırlıklar yapıldığı iddia edildi.

Milletvekili listelerinin neredeyse tamamının yenilendiğini dile getiren Yeniakit Yazarı Sinan Burhan, kabinede de radikal kararların alındığını söyledi. Bakanların tamamının değiştiğini dile getiren Burhan, başarılı olan bakanların değiştirilmesinin yine de olumlu karşılandığını ve milletin değişimi sevdiğini köşe yazısında dile getirdi.

ASIL BÜYÜK DEĞİŞİM MKYK'DA

Köşe yazısında AK Parti'deki önemli bir gelişmeyi duyuran Burhan, asıl büyük değişimin ise MKYK'da yaşanacağını anlattı.
Burhan, "Cumhurbaşkanımız MKYK’nın yüzde 80’ini değiştirecek. Yeni döneme yeni yüzlerle gidecek. Türkiye yüzyılına genç ve dinamik isimlerle yürüyecek. Kendi alanlarında başarılı olan genç isimlere yer verecek. Başkanlık divanı yenilenecek. Burada da yeni isimler olacak. " dedi.

İL VE İLÇE BAŞKANLARI DEĞİŞECEK

Büyük kongrenin ardından il ve ilçe kongrelerinin yapılacağını dile getiren Burhan, seçimlerde başarılı olamayan ile ve ilçe başkanlarının da değişeceğini söyleyerek şu sözleri dile getirdi.

Gerek seçim işleri başkanlığında gerekse teşkilat başkanlığında ciddi bir çalışma yapılıyor. Rakamlar ortaya dökülüyor.

Bırakın il ve ilçeleri mahalleler bile masaya yatırıldı. Nerede az oy alındı. Nerede başarısız olundu bu konuda ciddi bir çalışma var. İl ve ilçelerde çok büyük bir değişim geliyor. Başarılı olanlar kalacak oy düşüren il ve ilçe başkanları değişecek. Halktan kopan isimler gidecek. Halka ve Hakk’a hizmet etmeyi görev edinmiş isimler gelecek.

Son Güncelleme: 04.07.2023 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah 2023-07-04 13:17:56

Vatandaş geçim dersinde , gençler üniversite bitirip mesleğine göre
İstihdam edilemiyor. Kiralar asgari ücrete yaklaştı . Siz ilçe başkanınızın değişeceğinden bahsediyorsunuz . Ülkeyi kötü yöneten il , ilçe başkanı mı???

Avatar
Şaşkın ördek 2023-07-04 10:59:13

Tamda halktan kopuk olmayan Akpartiye yakışan yeni gelen murat bey kalmalı etrafındaki eski yönetimin adamları hepsi değişmeli. Eski vekiller parti binasına dahi sokulmamalı.

Avatar
Ekol... 2023-07-04 19:12:23

Aman ne kadar önemli zaten bunu da ancak ak-it gazetesi yapar.

Avatar
GEÇİNEMİYORUZ 2023-07-04 11:59:33

Adınız değişim olsa ne olur. BİZ ARTIK GEÇİNEMİYORUMZ. Emekli maaşım yetmiyor. Kayıtlı 20.000 yabancı varmış. Bu Suriyeliler kümestei durmuyor. Her türlü hastaluk var bunlarda. Kızamık cs... Ben Ev sahibiyle papaz oldum. EY AKP OYUMU SANA BEKA İÇİN VERSEMDE HAKKIM HARAM OLSUN.

Misafir Avatar
İsmail 2023-07-04 21:36:43 @GEÇİNEMİYORUZ

Kimin bekası için milyonlarca arabın bekası içinmi asgari ücret kadar bayram ikramiyesini beğenmediniz bugün aldığınız maaşın iki misli maaşı beğenmediniz sığınmacıların gönderecez dediler beğenmediniz şimdi Suriyeliler maaş şikayeti kim inanır size

Beğenmedim! (1)
Avatar
EMC 2023-07-04 16:32:08

Çorum belediye başkanlığı adaylığına genç dinamik Çoruma değer katacak projeleri olan değerli bir genç aday konmalı

Avatar
İskilipli 2023-07-04 12:57:53

İlçe başkanı değişmeli. Belediye başkanlığı için toplumda yeri olan ahlaklı, görgülü. Paraya talep etmeyen kişi aday gösterilmeli. İlçe ayağa kalkmalı. TOSYA İSKİLİP ACİLMALİ.

Avatar
SORUMLU 2023-07-05 09:58:47

BU GİDİŞLE DEĞİŞMEYECEK. ADAM HEP KAZANIYOR

Avatar
vatandaş 2023-07-05 15:45:39

ekonomiye çözüm bulunmalı. enflasyona kimse dur demiyor diyemiyor. sabit gelirlinin zammı diğer zamların yanında kazan ve kepçe oranında artmaya devam ediyor. türkiyenin şuan için en büyük sorunu ekonomik bozukluk. buna çözüm bulunmalı önce