Ceylan görüştü, Başkan geliyor

AK Parti Çorum Milletvekili Ceylan, Çorum'da üç okul yatırımına destek veren Spor Toto Başkanı Mehmet Kasapoğlu ile görüştü

27 Şubat 2018 Salı 15:34
Ceylan görüştü, Başkan geliyor

AK Parti Çorum Milletvekili Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Spor Toto Başkanı Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

Milletvekili Ceylan, Spor Toto’nun Çorum’da başlattığı eğitim yatırımlarına sağlanan destek ve ödeneğe teşekkür ederken, Başkan Kasapoğlu, en kısa sürede Çorum’a gelerek kurumun okullarla ilgili yatırımlarını yerinde inceleyeceğini ifade etti.

Ceylan’ın verdiği bilgiye göre, Spor Toto tarafından Çorum’da yaptırılan üç adet okulun ihalesi 24 Nisan 2017 tarihinde yapıldı. Okulların toplam maliyeti KDV dahil 13.183.718TL. 6 Temmuz’da işlerin teslim alınması öngörülüyor.

16 derslikli Selçuk Sokak İlkokulu ve 16 derslikli Ulukavak İlkokulu tamamlandığında Bekir Aksoy ve 19 Mayıs İlkokulu’nun tam gün eğitime geçmesi sağlanacak.

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu tamamlandığında da ikili eğitim yapan 23 Nisan Ortaokulu’nun tam gün eğitime geçmesi gerçekleştirilecek.

 LİSE İÇİN DESTEK İSTEDİ

Milletvekili Ceylan, Çorum’da daha önce askeri alan olan kışlada belediye tarafından imar düzenlemesi yapılarak bölgede 8 bin 600 m2’lik lise yeri işaretlendiğini hatırlatarak,  Mehmet Akif Ersoy ilk ve ortaokulunun tam gün eğitime geçebilmesi için bu lisenin önemli olduğunu, ancak TOKİ Başkanlığı’nın yeni imar düzenlemesine itiraz ettiğinden sürecin uzadığını belirterek, bu konuda Spor Toto Başkanı Kasapoğlu’ndan destek istedi. desteklerini bekliyoruz

Son Güncelleme: 28.02.2018 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.