Ceylan sanayide

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Küçük Sanayi Sitesi'nde işyerlerini ziyaret etti.

09 Ocak 2020 Perşembe 10:48
Ceylan sanayide

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Gür ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi’nde işyeri ziyareti yaptı.

Ceylan ve beraberindekiler Öz-Er Makina, Dalyan Makina, Uğur Metal, Özduyu Elektronik ve 3D Mozaik işletmelerini ziyaret etti.

İşletme sahiplerinin taleplerini talep ve sorunlarını dinleyen Ceylan, Çorum’da istihdama ve ülke ekonomisine katkılarından dolayı tüm işadamlarını tebrik ederken, hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Çorum’un müteşebbis ruhlu insanların birçok alanda ürettiği ürünlerle örnek olduklarının altını çizen Ceylan, kurdukları tezgahlarla hem kendi geçimlerini sağlayan, hem istihdam yaratan, hem de ekonomiye katkı sağlayan Çorumlular’ın her zaman emrinde olduğunu kaydetti. AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin geldiği noktadan da bahsederek, hedeflerinin 2023’te dünyanın en güçlü 10 ekonomisine sahip bir ülke haline gelmek olduğunu belirten Ceylan, Çorum’da özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelere ciddi destekler sağlandığını vurguladı.



Çorum Milletvekili olarak her zaman iş dünyasıyla iç içe olmaya özen gösterdiğini belirten Ceylan, sektörden gelen tüm talepleri önemsediğini ve çözümü noktasında bir kat daha fazla emek sarf ettiğini anlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
veli 2020-01-09 10:57:42

Ahmet sami nin Çorum sanayisine ne katkısı olmuş. Anlatsın dinleyelim Çorum da işsizlik % 13,5 oldu. Hayat kağıt, Şırınga , Çimento Fabrikası, 400 esnaf dükkan kapattı. Bölgede en çok iş yeri kapanan yer Çorum oldu .

Avatar
Siyasetin nabzı 2020-01-09 11:19:32

ASC,siyaset yaptığı için,sanayide siyaset yapmış.TSO ve ÇESOB başkanlarını da yanına almış.Başkanlar ne desin?Gitseler bir türlü,gitmeseler bir türlü...Dinlediniz mi sorunları?Aldınız mı notları?Kime götüreceksiniz bu dinlediklerinizi?Sonuçları esnaf ve sanatkarın faydasına olacak mı?

Avatar
Kemal Sunal 2020-01-09 11:46:40

Sayın vekil bırak ziyaret ayaklarını. Sanayiciye ne olmuş, yanındaki arkadaşın sanayicilere sordun mu yanınızda çalıştırdığınız insanlara asgari ücret veriyor musun diye. Kaç kişinin hakkını yediniz şimdiye kadar diye bir sor bakalım.

Avatar
proje 2020-01-09 11:15:07

Acaba ne hinlik dusunuyor yine

Avatar
Atakan 2020-01-09 12:17:40

3 dönem vekillik yap . Havanda su döv.