Ceylan son gelişmeleri muhtarlardan dinledi

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, bazı mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek son gelişmeler hakkında bilgi aldı.

31 Ocak 2020 Cuma 18:37
Ceylan son gelişmeleri muhtarlardan dinledi

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, bazı mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

TBMM’nin hafta sonu tatiline girmesinin ardından Çorum’a gelen Milletvekili Ceylan, bugün bazı ziyaret ve programlara katıldı.

Gülabibey Mahallesi Muhtarlığı tarafından depremzedeler için toplanan yardımların uğurlama törenine katılan Ceylan, daha sonra muhtarlarla toplantı yaptı. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Müftüsü Muharrem Biçer, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Zeki Oral, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli, Karakeçili Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydın, Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray’ın katıldığı toplantıda muhtarlardan son günlerde yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler alındı. Ceylan, muhtarlardan mahalleleri ve köyleriyle ilgili sorunlarını dinlerken, yeni oluşan muhtarlar derneği ile ilgili de istişarede bulundu.

Son Güncelleme: 01.02.2020 00:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tahir 2020-02-01 01:18:22

Son gelişme şu . 2019 da 450 esnaf işyeri kapattı , işsizlik hat safhada; Çimento Fab, Kağıt fab, şırınga fabrikaları , 15 tuğla fabrikası kapandı . Doğalgaz 650- Elektrk 175 lira geliyor.

Avatar
İskilipden 2020-02-01 06:24:33

Halen Bayat İskilip yolundan haber bekliyoruz göçük nedeniyle eski yola yönlendirme yapılıyor.
Kur-an kursu bekliyor üniversite bekleyor 4 yılı geçti. TOsya İskilip YOLU MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ

Avatar
Mevlut 2020-02-01 11:01:08

Mujdeler olsun ucuyoruz battik demeyelim borc moralle odenir gecen seneye gore dogalgaz elektrik su ikiye katladi moralimizi bozmayalim borc yigidin kamcisi demis atalarimiz gelir azaldi olsun ekonomimiz iyiye gidiyor diyelim teselli bulalim biz battik valahi battik tek tutar dalimiz moral onuda cok gormeyin hukumet esrafi siz kendi keyfinizi bozmayin

Avatar
Çorumlu 2020-02-01 21:06:00

Falancanın çocuğunu bekçi yapalım, filancanın çocugunu belediyeye sokalım gerçek gündem bu :))