‘CHP 2 vekil çıkarır’

24 Ağustos 2022 Çarşamba 14:50
‘CHP 2 vekil çıkarır’

İskilip’in Sesi Televizyonu’nda konuşan Talip Eken, halkın gücünü arkasına alması halinde CHP’den milletvekili aday adayı olabileceğini açıkladı.

Gazeteci Şaban Balcı’ya konuşan Talip Eken, bir arkadaş grubunun aday olmam konusunda tavsiyede bulunduğunu, arkasında halkın gücünün olması gerektiğine vurgu yaparak, bu konuda nabız yoklama çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

‘HALKIN GERÇEK SESİ OLMAK İSTİYORUM’

Halkın gerçek sesi olmak isediğini belirten Eken; “Halkın rüzgârı arkamda olursa bu rüzgârın önünde kimse duramaz. Ben değil biz olacağız. Bu bölgenin çok sorunları olduğu için ve bildiğim için halkım istiyorsa halkımın gerçek sesi olmak istiyorum” dedi.

'KIZILIRMAK AKIYOR, ÇORUM BAKIYOR’

Tarımı merkeze alarak her konuda eksikleri bildiğini belirten Eken “Kızılırmak akıyor, biz bakıyoruz. Benim tarımla ilgili 8 maddelik çözüm ve üretimin artırılmasına yönelik projelerim var.” diye konuştu.

‘HER İLÇEYE, HER MAHALLEYE GİDECEĞİM’

Eken, bundan sonraki süreçte her ilçeye her mahalleye gideceğini, teşkilat olsun, genel merkez olsun esen rüzgarın önünde kimsenin duramayacağına inandığını, teşkilatlarla ve parti genel merkezi ile görüşmede bulunmak için gerekeni yapacağını kaydetti.

AVRUPU’DA BUĞDAYIN TONU 480 DOLAR

Üretimin önemine işaret eden Talip Eken, turizm ve diğer konularda da bölgenin gelişmesinin önünde engel olmadığını, bu konularda da projeler geliştirmeye devam ettiğinin altını çizdi. İskilip’in her zaman mağdurları oynadığını, bu bölgenin kurtuluşunun ve gelişmesinin üretim olduğunu ifade etti.

‘CHP ÇORUM’DAN 2 VEKİL ÇIKARIR’

CHP’nin Çorum’da önümüzdeki seçimde 2 milletvekili çıkaracağını iddia eden Eken, önemli olanın bir ve beraber olmak olduğunu belirtti.

Söyleşinin tamamı her iki linkten izlenebilir: izleyebilirsiniz:

https://www.facebook.com/iskilipinsesi/videos/1109864629644082
https://www.youtube.com/watch?v=brjpcxR7UXI

Son Güncelleme: 25.08.2022 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Crm'a 2022-08-24 18:10:13

Birtek siz müslumansiniz demi Gorduk din , iman , muslumanlik ayagina yillardir ulkeyi soyup sogana cevirenleri. Allahtan korkun biraz , bir de utanmadan musluman halk adina konusuyorsun , cahil , terbiyesiz

Avatar
crm 2022-08-24 15:24:57

ce ha pe müslüman halkın gücünü alamaz.

Misafir Avatar
Emekli Çorumlu 2022-08-24 17:26:58 @crm

Seçim zamanı kim kuvvetliyse ona oyumu vereceğim(akp hariç)bu kadar kul hakkı yiyen iktidara siz oyunuzu vermeye devam edin siz CHP ye oy vermeyin mazAllah ben CHP ye oy verirsem sizle aynı safta olmak düşünmek bile istemiyorum

Beğenmedim! (1)
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-08-24 16:26:20

CHP ÇORUM MİLLETVEKİLİ TUFAN KÖSE GİBİLER SEÇİLİRSE ÇORUM'A HİÇ BİR FAYDALARI OLMAZ. ÇORUM DA TUFAN KÖSE VAR MI, YOK MU BELLİ DEĞİL. ÇORUM DA TUFAN KÖSE'YE OY VERENLERE SORMAK GEREKİR,TUFAN KÖSE'YE NEDEN OY VERDİNİZ? ÇORUM MUHALEFET MİLLETVEKİLİ Mİ, YOKSA İKTİDAR MİLLETVEKİLİ Mİ BİLEN VAR MI? TUFAN KÖSE ÇORUM İÇİN NE İFADE EDİYOR? CHP MİLLETVEKİLİ ADAYINI NASIL BELİRLİYOR? ÇORUM DA İKTİDAR MİLLETVEKİLLERİNİN BU KADAR RAHAT OLMASININ TEK SEBEBİ DOĞRU DÜRÜST MUHALEFET OLMADIĞI İÇİNDİR. ÇORUM DA MUHALEFET MİLLETVEKİLİ TUFAN KÖSE ÇORUM'UN YAPILMAYAN YA DA YARIM BIRAKILAN YATIRIMLARINI ULUSAL MEDYA DA NEDEN ANLATMAZ? MUHALEFET İKTİDAR MİLLETVEKİLLERİNE NEDEN HESAP SORMAZ? İLK ÖNCE DOĞRU DÜRÜST ADAY BELİRLEMELERİ GEREKİYOR. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. SENELERDİR ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Avatar
Mehmet 2022-08-24 18:29:12

Bir tane çıkardınız da ne oldu?Varlığı ve yokluğu arasında fark var mı?Bundan önce şöförler cemiyeti başkanını Çorum’da yerleşik bile değildi.

Avatar
ha ha ha 2022-08-24 18:31:09

hadi ya :D :))

Avatar
İskilipden 2022-08-24 15:57:51

ÇORUM konum olarak öyle gazel yerdeki
vekil olse 'ne olur olması önemli olan Çoruma yatırım gelmesi 3 + 1 şimde 2+2 veya 1+3 önemli olan Çoruma veya ilçelerine HUZLET YATIRIMIN EKZAMI YOSFET6 gibi ame ne bileyim seçeme 9 ay gibi süre kaldı
Muhale1et ne yapacak ne yapmalı düşünüyor.Çrumun ne eksiği var bir plan unsur bakalım veya iktidar ne yapacak ne yapmalı düşünüyor VB

Avatar
Öz İskilip 2022-08-24 16:52:35

Ufak at civcivlerde yesin

Avatar
Öz İskilip li 2022-08-24 21:42:06

Emmin mv olduda ne yaptı, TBMM nin en kavgacı vekili olmuşdu...