CHP'de Dinçer Solmaz’ın listesi öne çıktı

Çorum CHP’de Av. Dinçer Solmaz’ın öncü olduğu ‘Sarı’ Liste iki mahallede gerçekleştirilen delege seçimlerinde üstünlük sağladı.

17 Temmuz 2023 Pazartesi 13:57
CHP'de Dinçer Solmaz’ın listesi öne çıktı

Çorum CHP’de Av. Dinçer Solmaz’ın öncü olduğu ‘Sarı’ Liste iki mahallede gerçekleştirilen delege seçimlerinde üstünlük sağladı

Partinin Yavruturna ve Kale Mahallesi'nde yaptığı mahalle delege seçimini ‘Sarı Liste’ kazandı.

YAVRUTURNA’DA SARI LİSTE

İlk olarak önceki gün Yavruturna Mahallesi’ne kayıtlı üyeler tarafından 16 delegenin seçimi yapıldı. Seçimde sarı liste 164, mavi liste 93, beyaz liste ise 71 oy aldı. 19 oy ise geçersiz sayıldı.

KİMLER SEÇİLDİ?

Yavruturna Mahallesi’nden Metin Kaşar, Feridun Ayvazoğlu, Firdevs Yalçın, Mithat Yücel, Mahmut Bayatlı, Haydar Keçeci, Seçil Köse, Yeter Solmaz, Satılmış Bolat, İsmail Ünsal, Bingül Topaktaş, Mahmut Ayvazoğlu, Oğuz Çoban, Tayfun Can Topaktaş, Ebru Toktaş ve Uysal Bekar seçildi.

KALE DE YİNE SARI LİSTE

Pazar günü ise Kale Mahallesi’nde delege seçimi yapıldı. 673 parti üyesinin oy kullandığı seçimde sarı liste 383, mavi liste 178, beyaz liste ise 102 oy alırken, 10 oy da geçersiz sayıldı.

SIRADA BAHÇELİEVLER VAR

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, 15-16 Temmuz tarihleri arasında Yavruturna ve Kale Mahallesi ile başlayan mahalle delege seçimlerinin 23 Temmuz Pazar günü Bahçelievler Mahallesi ile devam edeceğini bildirdi.

23 Temmuz Pazar günü Bahçelievler Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan delege seçimlerinin Mehmet Akif Ersoy Caddesi No: 101/ A (Yunus Market yanı)  adresinde 09.00-18.00 saatleri arasında yapılacağını kaydeden Ulaş Tokgöz, toplam 3 bin 867 üyenin katılımı ile gerçekleşecek olan seçimlerde 95 delegenin seçileceğini dile getirdi.

Yavruturna ve Kale Mahallesi’nde yapılan seçimlerin birlik, beraberlik ve kardeşlik havasında geçtiğini vurgulayan Tokgöz, aynı havanın Bahçelievler Mahallesi seçimlerinde de yaşanması temennisinde bulunarak, tüm parti üyelerini seçimlere katılmaya davet etti.

Son Güncelleme: 17.07.2023 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.