CHP'de sürpriz aday

İl Başkan Yardımcısı Güngör Atak, İl Başkanlığı'na aday oldu

21 Şubat 2020 Cuma 23:22
CHP'de sürpriz aday

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kongresi öncesi ikinci ve sürpriz bir aday çıktı.

CHP İl Başkan Yardımcısı Güngör Atak, 23 Şubat Pazar günü yapılacak kongrede İl Başkanlığına aday olduğunu bildirdi.

Mevcut İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi’nin yeniden aday olmaması, eski Milletvekili Adayı ve eski Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tahtasız’ın da İl Başkanlığına aday olması üzerine kongreye tek liste ile gidileceği düşünülüyordu. Ancak kongreye saatler kala sürpriz bir aday çıktı.

İl Başkan Yardımcısı Güngör Atak, 23 Şubat Pazar günü saat 10.00’da Devlet Tiyatro Salonu’nda yapılacak olan İl Kongresinde İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Atak, “Kongreye tek adayla gidilmesine gönlümüz razı olmadı. Partimize demokrasi yaşatmak, delegelere değişik bir alternatif sunmak, kaderine terk edilen ilçelere sahip çıkmak amacıyla göreve talip oldum. Tüm delegelerimizden destek bekliyorum. İl Başkanlığına seçildiğim taktirde partimizin yerelde ve genelde iktidar olması, başarı oranının üst seviyelere çıkartılması için elimden gelen mücadeleyi göstereceğim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını güçlü bir şekilde dalgalandırmak için üzerime düşen görevi fazlasıyla yerine getireceğim. Halkın umudu CHP’yi birlik ve beraberlik içinde iktidara taşıyalım” dedi.

Çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Atak, listesine son şeklini vermek için delegelerle görüşmeye devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.