CHP iddialı, 1 Nisan’da davul zurna ile belediyeye geliyorlar

CHP, Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar Hasan Levent Çöphüseyinoğlu’nu kamuoyuna tanıtırken, 1 Nisan'da davullu-zurnalı belediye başkanlığını kazanacaklarını iddia etti.

07 Şubat 2024 Çarşamba 19:46
CHP iddialı, 1 Nisan’da davul zurna ile belediyeye geliyorlar

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar Hasan Levent Çöphüseyinoğlu’nu kamuoyuna tanıtmak ve seçimlere ilişkin projelerini paylaşmak amacıyla geniş kapsamlı bir toplantı düzenledi.

SALON TAMAMEN DOLDU

400 kişilik Devlet Tiyatro Salonu’nu aday tanıtım toplantısında tamamen dolarken, CHP Ankara Milletvekili ve PM Üyesi Av. Umut Akdoğan ile Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız’ın da katıldığı tanıtım coşkulu geçti.

SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI

CHP İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Arzum Meryem Akdoğan’ın sunumunda gerçekleştirilen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler ise sinevizyon gösterisi ile anıldı.

TEK TEK KÜRSÜYE ÇIKTILAR

Toplantıda sırasıyla; CHP Merkez İlçe Başkanı Av. Utku Ulaş Taşar, Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Ankara Milletvekili PM Üyesi Umut Akdoğan, İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz ve Belediye Başkan Adayı Mimar Hasan Levent Çöphüseyinoğlu birer konuşma yaptı.
Belediye Başkan Adayı Çöphüseyinoğlu, özgeçmişi hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği bazı projeleri, yönetim anlayışını ve öncelik vereceği uygulamaları paylaştı.

CHP’Lİ AKDOĞAN’DAN İDDİALI SÖZLER

CHP Ankara Milletvekili Parti Meclisi Üyesi Umut Akdoğan ise Çorum’un yerel seçimleri çok rahat alabileceğini dile getirerek, partililerin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesini istedi. Akdoğan, “Adayımız sadece Hasan Levent Çöphüseyinoğlu değil. Hepiniz birer adaysınız. Gelin hep birlikte bu seçimi alalım, 1 Nisan’da da hep birlikte kutlayalım” dedi.

Ankara’da bazı seçim bölgelerinden örnekler veren Aydoğan, bir seçim bölgesinde MHP’nin aldığı oyun etkisiyle belediyeyi CHP’nin kazandığını belirterek, sosyal demokrat belediyelerin kazandıkları noktalarda her dönem oy oranını yükselttiğine dikkat çekti.

1 NİSAN’DA KUTLAMA YAPACAĞIZ

Akdoğan, Ankara’dan gelirken Çorum anketine baktığını, sonuçların CHP’nin Çorum’da Belediye Başkanlığını kazandıracak düzeye geldiğini iddia ederek, “1 Nisan’da Çorum’da belediye önünde davul-zurna eşliğinde kutlama yapacağız.” diye konuştu.

KIRGINLIKLARI BİR KENARA BIRAKALIM

CHP Milletvekili Mehmet Tahtasız da, Çorum’da belediye başkanlığı seçimlerini kazanma azmi ve gayretinde olduklarını, bu konuda partililerin kırgınlıklarını bir kenara bırakarak tek vücut olması gerektiğini vurguladı.
CHP İl Başkanı Dinçer Solmaz da, mevcut iktidarın yaptıkları ve yapmadıkları ile genel-geçer ilkeleri ne hale getirdiğinin açıkça görüldüğünü ileri sürdü.

49 PROJEDEN BAZILARINI AÇIKLADI

Öte yandan Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar Hasan Levent Çöphüseyinoğlu'nun Çorum için 49 ayrı projes hazırladığı öğrenilirken, toplantıda konuşan Çöphüseyinoğlu, CHP’nin belediye başkanlığını devralma vaktinin artık geldiğini vurguladı.

Son Güncelleme: 07.02.2024 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Davulcu 2024-02-08 12:37:37

Onlara bakarsan hep kazanıyorlar hep öndeler zaten... Aşkla yola devam

Avatar
İskilip'li 2024-02-07 21:07:27

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşAllah

Avatar
Neolacak bu memleketin... 2024-02-07 21:10:47

Mesele iktidar olmanız değil sayın idareci adayları mesele memleketimizin daha iyi bir yönetimle idare edilmesi...davulu zurnayı düğünde çaldırın bize iş lazım proje lazım yav bize Çorumu makus talihinden kurtaracak lider lazım...şovmen değil

Avatar
bir 2024-02-07 21:21:53

En büyük projesi chpkknın sömürülmeyi arzular

Avatar
Hedef 2071 2024-02-07 22:21:07

Sizin için herşey çok kötü olacak.

Avatar
Vatandaş 2024-02-07 22:59:15

1 nisan şakasını erken yapmış

Avatar
Ne olacak... 2024-02-09 06:16:56

Şimdikine oy moy verecek değilim ama bunlarada verecek değilim Yaşar beyi desteklemeyi düşünüyorum hayat kısa şamar oğlanı olmaktan yoruldum