CHP kongresinde gergin dakikalar

CHP il kongresinde CHP milletvekillerine şok tepki...

10 Ekim 2023 Salı 17:32
CHP kongresinde gergin dakikalar

CHP 38. Olağan İl Kongresi’nde kongreye katılarak değişim isteyen CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’e partililer tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan İl Kongresi’nde kongreye katılarak değişim isteyen CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’e partililer tepki gösterdi.

Kongrede CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül yaptıkları konuşmada genel başkan ve parti yönetiminin değişmesi gerektiğini belirtti.

İki milletvekilinin konuşmasına bazı partililer destek verirken, bazı partililer de tepki gösterdi. Konuşmaların sona ermesinin ardından Kırıkkale’de il kongresine katılmak için salondan ayrılan milletvekillerine CHP eski İl Başkanı Gazi Özkubat; “Burayı karıştırdınız, şimdi gidin Kırıkkale’yi de karıştırın. Biz sizi saatlerdir dinliyoruz, şimdi de siz bizi dinlemek zorundasınız” diyerek tepkisi ortaya koydu.
Salonda bazı partililer de değişim isteyen milletvekillerine; ‘Değişim istiyorsanız önce kendiniz istifa edin. Kaç dönemdir milletvekilliği yapıyorsunuz.” serzenişinde bulundu.

Tepkilerin ardından CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül salondan ayrılarak Kırıkkale’ye doğru hareket etti.

Son Güncelleme: 10.10.2023 22:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin 2023-10-10 19:42:26

Milletvekilleri dogruyu söylemişler kılıçdaroglu chpnin basında oldugu müddetce chp belediyeleride kaybedecek

Avatar
İsmail 2023-10-10 20:28:25

Haklısınız kaç dönemdir vekillik yapiyorlar(aslında bilmiyorum öyle dediyse dogrudur)bıraksınlar ama siz bastonla gelmişsiniz sizde bırakın yıllarca küçük olsun bizim bizim olsun diyenlere hizmet ettiniz yeter gençlere bırakın sizlerin yönetiminde olan parti şu iktidari bile yikamadi rahmetli ecevit demirelin 60 yaşındaki halinde bile 6 ay iktidarda kalamazlar sayenizde ömürleri yettiği sürece kalacaklar

Avatar
Bos lakirdi 2023-10-10 20:52:14

Bunlar mi iktidar olacak. Elinde baston ile ulke mi yonetecek bunlar ? Bunlar mi iktidar olacak.

Avatar
Gardrop solcuları. 2023-10-11 10:22:31

Seçimden seçime kel gazi, müzeye dahi almıyorlar bunları,Biji Kamal le birlikte siyaset yaparsanız daha çok muhalefette kalırsın.

Avatar
Corum 19 2023-10-12 07:42:51

Evet onumuzd3ki secimde vekillik sirasi gazi beye ayrilmistir artik kilicdaroglu devam ederse

Avatar
Ak partili 2023-10-12 11:42:48

Dayı o bastonu bay kemalin kafasına vur.öyle bir vurki akıllansın uzak dursun chp den.