CHP’de listeler ve başkan adayları netleşiyor

CHP’de delege seçimlerine sayılı günler kala listeler ve başkan adayları netleşiyor.

13 Temmuz 2023 Perşembe 16:44
CHP’de listeler ve başkan adayları netleşiyor

CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından üye bazlı mahalle delege seçimleri 15 Temmuz Cumartesi günü başlıyor.

YAVRUTURNA İLE BAŞLIYOR

Cumartesi günü 10.00 ile 15.00 saatleri arasında Yavruturna Mahallesi 2. Mürsel Sokak No:10/A adresinde Yavruturna Mahallesi’ne kayıtlı üyeler tarafından 16 delegenin seçimi yapılacak.

16 TEMMUZ'DA KALE

16 Temmuz Pazar günü ise yine 10.00 ila 15.00 saatleri arasında Kale Mahallesi’nde delege seçimlerine devam edilecek.
36 delegenin belirleneceği Kale Mahallesi delege seçimleri Sıla Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.

23 TEMMUZ'DA BAHÇELİEVLER

23 Temmuz Pazar günü ise Bahçelievler Mahallesi’nde 95 delegenin belirlenmesi için üyeler sandık başına gidecek.

MAVİ, BEYAZ VE SARI LİSTE

Hakimiyet'in aktardığı bilgiye göre; delege seçimlerinde, mevcut Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz tarafından hazırlanan ‘mavi’ liste, eski İl Başkanlarından Cengiz Atlas ve partili grubun desteklediği ‘beyaz’ liste ve CHP’de çeşitli görevlerde bulunmuş tabanın tanıdığı isimlerden Av. Dinçer Solmaz’ın çıkardığı ‘sarı’ liste yarışacak.

LİSTELERİN BAŞKAN ADAYLARI

Üye bazlı mahalle delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından Ağustos ayı toplanacak Merkez İlçe Kongresi’nde başkanlık için yarışacak merkez ilçe başkan adayları da netleşti.
Edinilen bilgiye göre, mavi Listenin başkan adayı Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Kayahan Boztepe olurken, beyaz liste ise önceki dönem İl Başkan Yardımcılarından Güngör Atak’ı, sarı listenin başkan adayının ise il yöneticilerinden Av. Utku Ulaş Taşar olduğu öğrenildi.

ULAŞ TOKGÖZDEN AÇIKLAMA

Öte yandan diğer mahalle delege seçimlerinin de önümüzdeki günlerde Merkez İlçe Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulacağını anlatan Ulaş Tokgöz, CHP’ye kayıtlı tüm mahalle üyelerine SMS atılarak bilgi vereceklerini aktardı.
Tokgöz, ayrıca seçilecek mahalle delegelerinin de parti içi demokrasinin bir gereği olarak il ve ilçe yönetim kademelerini belirleyeceklerini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 14.07.2023 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.